Bad-i - Sob 06 Wrz, 2014 Edit: wyglada ze potrzebujemy wymienic lub zregenerowac alternator. Znacie jakiegos magika ktory w okolicy moze to zregenerowac?
Edit2: udalo sie, super pan ktorego zona miala dzisiaj urodziny zregenerowal nam alternator. Niestety to nie poprawilo naszego wspomagania. Pompa zostala zmieniona na stara i podobno dziala.Marek23 - Nie 07 Wrz, 2014 Jak tam chłopaki lecą? 106 z Knoptem nieźle,ale mogło być lepiej. Bad-i trochę gorsze tempo niż ostatnio tempo. Byłem na tych oesach i przejechać to szybko, wymaga odwagi i techniki...CHRZANEK - Nie 07 Wrz, 2014 Jednak Habaj, ale takiej walki o generalki dość dawno nie było.
Szkoda że nie widziałem na żywo GeKo - Nie 07 Wrz, 2014 Brzeziński z dzisiejszym czasem byłby 3 w ośce w RSMP. Nie wiem jaka różnica jest między 208 a C2R2 ale chyba godny wynik.
Habaj grubo
106 - Nie 07 Wrz, 2014
jest meta
4 w generalce, 3 w klasie... na os1 zawadzilismy o słup wiec wynik tym bardziej jest ok.106 - Pon 08 Wrz, 2014 nasz onboard z os3 koniaków. na koncu spadania od 2.23 bylo przez chwile grubo
qbica - Wto 09 Wrz, 2014
106 napisał/a:
na os1 zawadzilismy o słup
slyszałem to przytulenie do słupa staliśmy klika metrów wcześniej
Bad-i, a Ty się następnym razem podpisz że to Bad-i z hothecza, bo znam też innego Badiego i myślałem że to on do mnie pisał ale najważniejsze że ogarnęliście awarie przed startem Bad-i - Wto 09 Wrz, 2014 To bylem ja Bad-i - Wto 09 Wrz, 2014 Nasze przejazdy:
wyglada na to ze myrundi - Śro 10 Wrz, 2014 Wygląda na to, że my sezon mamy stracony ale dla czystej przyjemności Nadwiślański jedziemy.Bad-i - Śro 10 Wrz, 2014 Superowo, szukaliscie juz noclegow?qbica - Śro 10 Wrz, 2014
Bad-i napisał/a:
To bylem ja
Martin.h mnie o tym uświadomił w niedziele, jak powiedział że pisałeś coś na forum o problemach ze wspomaganiem i alternatorem rundi - Czw 11 Wrz, 2014
Bad-i napisał/a:
Superowo, szukaliscie juz noclegow?
Jeszcze nie. Na razie ogarniamy temat urwanych szpilek bo to jest sprawa priorytetowa