w koncu nabylem joypada do kompa, do tej pory racer'y tylko na konsolach pogrywalm a na kompie shootery
Gdzie mozna darmowo sciagnac pelna wersje lfs'a??
Nigdzie nie można sciągnąć, trzeba sobie kupić.k-mart - Śro 28 Mar, 2007 a czy warto??Loko - Śro 28 Mar, 2007 Ja będe nieobiektywny, bo od wielu lat nie gram w nic innego tylko w to, więc może lepiej wypowie się Anjas, albo Dariano, oni niedawno kupowali.anjas - Śro 28 Mar, 2007 pograj w demo, jak sie wciagniesz i bedziesz odczuwal niedosyt tras i samochodow to kup pelna wersje. Ja uwazam, ze warto, choc i tak gram najczesciej na demowych serwerach k-mart - Śro 28 Mar, 2007 wlasnie juz pogralem na demo i mi pasi. W takim razie wchodze w to! Loko - Sob 19 Lip, 2008 Jak ktoś jeszcze nie grał to gierka do ściągnięca na www.liveforspeed.net, jak grał to trzeba nowy patch ściągnąć, w nowszych wersjach lfs ściąga się sam po uruchomieniu wyświetlania serwerów online.
Z setupami lajcik, jestem teraz troche w temacie i mam kilka sztuk, z których da się wycisnąć dobre czasy
Ktoś ma możliwośc postawienia serwera tak jak ostatnio?fydi - Sob 19 Lip, 2008 dobra dziewczynki moge possać LFS Loko prześlij mi setupyanjas - Sob 19 Lip, 2008 umówmy jakąś konkretną datę i godzinę i możemy pograć nawet na jednym z dostępnych, pustych serwerów.
Choć super byłoby mieć własny postawiony...fydi - Sob 19 Lip, 2008 Ja jak grałem w S1 to nie trzeba było mieć szybkiego łącza, żeby postawić serwer dla 5-6 graczy. Tylko jeszcze nie grajcie, bo ja muszę trochę possać Loko - Sob 19 Lip, 2008 Dokłądnie można spróbować postawić serwer przez jednego z graczy, tylko trzeba mieć zewnętrzne ip, ja mam osiedlową sieć i nie da rady.
Można na nim zrobić okolice 1.33.30, ale jest dość trudny w prowadzeniu zanim się rozgrzeją opony jest ślisko ;
Jutro jak bede na swoim kompie to będzie drugi set, bardziej podsterowny łatwiejszy w prowadzeniu, który powinien być lepszy na początek.fydi - Sob 19 Lip, 2008 Ty lepiej prześlij mi shit up na szutrowy tor, bo ja na innym nie jeżdżę. Na myszce i tak jest ciężko na tym torze Loko - Nie 20 Lip, 2008 Dobra lajt jak bede u siebie to mam jakiś szutrowy, ale nie wiejm co jest warty bo dawno nie śmigałem po rallycrosie.
Pozatym trenuj bl gp, bo na tym torze będziemy śmigali, przynajmniej za pierwszym razem Loko - Nie 20 Lip, 2008 Set na rallycross
XFG_BL2_diNOSaur.set
A tutaj ten łatwiejszy na xfg bl1
XFG_kaybe.setRudello - Nie 20 Lip, 2008 panowie gramy w demo czy trzeba kupowac licencje?