To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gierki

Bad-i - Pią 28 Gru, 2007

plastation store nie jest dostepny w polsce

czy sa inne opcje sciagniecia tej gry (moze gdzies z serwera)?

k-mart - Pią 28 Gru, 2007

kurde w takim razie nie wiem, moze zapytaj w Sony lub PS-polska...
k-mart - Pią 28 Gru, 2007

Marek23 napisał/a:
Ziom z góry Evo 9 zrobiłem 1.15,3 tak jak napisałem... Jechałem serią misiek, na gt zjadłem zęby, ale żeby wbić się do top ten to trzeba przysiąść.

Nie wiem jak to zrobiles, musisz mi pokazac.
Wiem ze robie dwa grube bledy, ale nie wiem jak sie tam poprawic, na bank nie zyskam na tym 2sec.
Rekord evoIX to 1,13.4.

Zanim ukaze sie GT5 prologue w sklepach, uplynie troche czasu, wiec nabylem dzisiaj "Colin McRae Dirt".
Pierwsze wrazenie: rozczarowanie przez brak realizmu.
Te samochody skrecaja w kazdej sytuacji.

r26rulez - Nie 06 Sty, 2008

http://youtube.com/watch?v=k0JC5InmOqk
strick - Nie 06 Sty, 2008

r26rulez napisał/a:
http://youtube.com/watch?v=k0JC5InmOqk

Ciekawe jak to działą przy dachowaniu :D

Janusz - Nie 06 Sty, 2008

gdzieś był filmik jak koleś tym dachuje, nic specjalnego sie nie dzieje;p rzuca gościem raz w jedna raz w druga, i raz do przodu raz do tyłu, ale nie ma słynnego "beret, kapcie.... beret, kapcie..." Znaczy jest ale Tylko na monitorze...;p
k-mart - Nie 06 Sty, 2008

Assassin's Creed, meeeega gierka na X'a, polecam!
anjas - Nie 06 Sty, 2008

k-mart napisał/a:
Assassin's Creed, meeeega gierka na X'a, polecam!

kurcze, właśnie dziś sobie ściągnąłem trailer z Xbox Live. Wygląda naprawdę dobrze.
Muszę chyba się rozejrzeć za gierką na allegro. Chociaż w sumie nie mam czasu grać a jak już gram to w CoD4 po sieci. Mega zabawa.

anjas - Pon 07 Sty, 2008

http://www.youtube.com/wa...feature=related

naprawdę kozacko wygląda ten Assasin's Creed.

k-mart - Pon 07 Sty, 2008

Poruszanie sie jest zajebiste, nie ma granic, wspinasz sie na kazdy dom, skok z dachu na dach a w locie niszczysz wroga podcinajac mu gardlo hehehe, taki prawdziwy "Assassin" :D
Cala historia jest nawet interesujaca. Do tego poruszasz sie w orginalnych miejscach ziemi obiecanej XII. wieku :)

Bad-i - Czw 10 Sty, 2008

Panowie potrzebuje pomocy:

w piatek jestem umowiony z ziomalami crejzolami na PS3 lub PS2 (mam obie) - niestety mam problem bo na PS3 nie ma zadnych rajdowek a na PS2 porysowalem plyte WRC Evolved i nie smiga. Czy ktos z was ma jakies fajne rajdowanie na PS3 lub PS2??

p.s. wiem ze Evolved kosztuje teraz chyba 49 pln i pewnie bede musial kupic ale moze macie jakiegos Colina lub cos innego (takiego w miare trudnego do gry)

lenny - Czw 10 Sty, 2008

sorry ziom... mam test drive jedynke... heheh... co sie trasy uklada... boska gra:)
Bad-i - Czw 10 Sty, 2008

kurde swego czasu mialem kazda gre - teraz gdzies pogubione, u kolegow, porysowane......

A jutro jest game night at 46" :D (plus vodka plus silicon)

qbus - Czw 10 Sty, 2008

zassaj demo gt5... zabawa na dlugie wieczory... i dostepne w polsce bo przeciez moj qmpel sciagnal... wczoraj testowalismy nawet kierownice ktora sobie kupil.
Bad-i - Czw 10 Sty, 2008

qbus napisał/a:
zassaj demo gt5... zabawa na dlugie wieczory... i dostepne w polsce bo przeciez moj qmpel sciagnal... wczoraj testowalismy nawet kierownice ktora sobie kupil.

to zapytaj kolega jak to sciagnal bo w polsce nie ma opcji sciagniecia GT5 na PS3 z netu