Loko - Nie 18 Cze, 2006 Troche wiecej pewności siebie zaraz znajda się maniacy hondy których to pewnie zainteresuje, bo ja to nawet nie do końca wiem o co chodzi, nie jestem jeszcze aż na tym stopniu wtajemniczenia.
No ale moze strzele był to przeszczep głowicy nonTEC na głowice VTEC ?Anonymous - Nie 18 Cze, 2006 nie stety nie zmiana polegała na wymianie dwu punktu na wielopunkt. Wymienilem kolektor, aparat, komputer (ze zmienionymi mapami paliw) - to był najmniejszy pryszcz. Najwiecej dlubania bylo przy wiazce - trzeba bylo wyjac cala deske wypiac stara wiazke i wpiac od b7 i to samo pod maska.
Przyrost mocy od razu odczuwalny Loko - Nie 18 Cze, 2006 No to dałem plame i nie udało mi sie zgadnąć Anonymous - Nie 18 Cze, 2006 spoko nic sie nie stało ja sie za to nie znam na saxolotach Anonymous - Pon 19 Cze, 2006 no prosze.. oby tak dalej moja niunia dzis poszla sie operowac na glowice od vteca..
moze napisze ze w koncu hahahah bo troszke mi sie zeszlo Niemy - Pon 19 Cze, 2006 mam taki maly problem,kupilem telefon Nokia 6280, niestety telefon posiada simlock na wloska siec "3" , czy ktos wie jak mozna sciagnac simlock z tego telefonu??Jakarti - Pon 19 Cze, 2006 wiem, ze z nokii simlocka mozna zdjac przez internet - znajduje sie tam jakis kod wpisuje i po sprawie.. gdzie tego szukac nie wiem.. zrobila mi to kolezanka kiedy ja bylem w anglii informatyk ze mnie raczej marny sprobuje sie spytac.Niemy - Pon 19 Cze, 2006 tak,tak to wiem ale wlasnie jest klopot z tym modelem i innymi nowymi nokiamiMichał - Pon 19 Cze, 2006 mozesz miec lipe, bo simlock jest teraz ( w tyych nowszych nokiach ) hardwarowy, i mozesz go nie zdjąćNiemy - Pon 19 Cze, 2006 no wlasnie rozeznaje tamat i nie jest latwo
podobno w Lodzi to robia ale za 350zl :558:
w jakims tez komisie w wawie po tej samej cenie, masakrasaxorulez - Wto 20 Cze, 2006 fajną masz nokię ziom Niemy - Wto 20 Cze, 2006 fajna,fajna tylko szkoda ze nie moge z niej dzwonic :573:Michał - Śro 21 Cze, 2006 Nie musita wstawiać fot juz na strony typu imageshack albo podobne. Teraz, na samej gorze macie kliknąć na ALBUMY i tam , kto będzie chciał , porobie wam prywatne albumy.Tam wstawiać i dawać odnosniki na forum.Plus jest tego taki ze nigdy te foty nie znikną, bo na imageshack'u i podobnych one w koncu są kasowane, pozatym, po długim czasie wstawiania fot będziecie mieli ładne galeryjki wlasne. Tak jak zrobiłem
przykładDariano - Śro 21 Cze, 2006 Ja poprosze prywatny album. Poprosze tez odrazu o szkolenie zebym potrafił z tego korzystacJakarti - Śro 21 Cze, 2006 ja tez chce
tylko jak wstawic fotke z albumu do posta powiedz i bedzie wszystko ok