To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Loko - Nie 18 Cze, 2006

Troche wiecej pewności siebie :) zaraz znajda się maniacy hondy których to pewnie zainteresuje, bo ja to nawet nie do końca wiem o co chodzi, nie jestem jeszcze aż na tym stopniu wtajemniczenia.
No ale moze strzele był to przeszczep głowicy nonTEC na głowice VTEC ?

Anonymous - Nie 18 Cze, 2006

nie stety nie :( zmiana polegała na wymianie dwu punktu na wielopunkt. Wymienilem kolektor, aparat, komputer (ze zmienionymi mapami paliw) - to był najmniejszy pryszcz. Najwiecej dlubania bylo przy wiazce - trzeba bylo wyjac cala deske wypiac stara wiazke i wpiac od b7 i to samo pod maska.

Przyrost mocy od razu odczuwalny :D :D :D

Loko - Nie 18 Cze, 2006

No to dałem plame :D i nie udało mi sie zgadnąć :)
Anonymous - Nie 18 Cze, 2006

spoko nic sie nie stało ;) ja sie za to nie znam na saxolotach :D
Anonymous - Pon 19 Cze, 2006

no prosze.. oby tak dalej :P moja niunia dzis poszla sie operowac na glowice od vteca.. :P
moze napisze ze w koncu hahahah :D bo troszke mi sie zeszlo :D

Niemy - Pon 19 Cze, 2006

mam taki maly problem,kupilem telefon Nokia 6280, niestety telefon posiada simlock na wloska siec "3" , czy ktos wie jak mozna sciagnac simlock z tego telefonu??
Jakarti - Pon 19 Cze, 2006

wiem, ze z nokii simlocka mozna zdjac przez internet - znajduje sie tam jakis kod wpisuje i po sprawie.. gdzie tego szukac nie wiem.. zrobila mi to kolezanka kiedy ja bylem w anglii :) informatyk ze mnie raczej marny sprobuje sie spytac.
Niemy - Pon 19 Cze, 2006

tak,tak to wiem ale wlasnie jest klopot z tym modelem i innymi nowymi nokiami
Michał - Pon 19 Cze, 2006

mozesz miec lipe, bo simlock jest teraz ( w tyych nowszych nokiach ) hardwarowy, i mozesz go nie zdjąć
Niemy - Pon 19 Cze, 2006

no wlasnie rozeznaje tamat i nie jest latwo
podobno w Lodzi to robia ale za 350zl :558:
w jakims tez komisie w wawie po tej samej cenie, masakra

saxorulez - Wto 20 Cze, 2006

fajną masz nokię ziom :P
Niemy - Wto 20 Cze, 2006

fajna,fajna tylko szkoda ze nie moge z niej dzwonic :573:
Michał - Śro 21 Cze, 2006

Nie musita wstawiać fot juz na strony typu imageshack albo podobne. Teraz, na samej gorze macie kliknąć na ALBUMY i tam , kto będzie chciał , porobie wam prywatne albumy.Tam wstawiać i dawać odnosniki na forum.Plus jest tego taki ze nigdy te foty nie znikną, bo na imageshack'u i podobnych one w koncu są kasowane, pozatym, po długim czasie wstawiania fot będziecie mieli ładne galeryjki wlasne. Tak jak zrobiłem
przykład

Dariano - Śro 21 Cze, 2006

Ja poprosze prywatny album. Poprosze tez odrazu o szkolenie zebym potrafił z tego korzystac
Jakarti - Śro 21 Cze, 2006

ja tez chce :D
tylko jak wstawic fotke z albumu do posta powiedz i bedzie wszystko ok