Byl ktos na koncercie w Stodole?? Dobry klimat - zero fajerwerkow, ozdobek - pure rap
NAS skonczyl, zszedl ze sceny. 1/3 oubliki poszla do domu, a reszta wrzeszczala, tupala, gwizdala, wiec artysta ( ) wrocil na scene po 20minutach (sic!) i zagral jeszcze kilka kawalkow.
I moj ostatni odgrzewany hicior
Apollo Four Forty - Ain't Talking 'Bout Dub
http://youtube.com/watch?...feature=relatedBaRtO_206GT - Czw 29 Lis, 2007 niestety nie bylem na koncercie NAS'a ale jak dla mnie jego podklady sa mistrzostwem swiata!!!
co prawda stary jak stara barto ale za to tak samo tłusty Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 apropos NASa... oj sluchalo sie tego troche. i wanna talk to the mayor, ef-ju-si-kej-aj-en-dżi
pamietam kiedys kiedys w szkole jakas tam dziewczyna zapytala czego slucham na walkmanie (bo wtedy pytanie 'jakiej muzyki sluchasz' bylo wazniejsze niz wszystko). Dalem jej jedna sluchawke, wlasnei ten kawalek lecial, ona nie byla hiphopowa w ogole i tym kawalkiem ja zarazilem do takiej muzy... fajna sprawa w ogole jednym kawalkiem otworzyc komus glowe. Dzisiaj ona razem z siostra sa bardziej znane jako sistars BaRtO_206GT - Pią 30 Lis, 2007 a pewnego dnia Jimek najadl sie grochowki or sth like that.. byl w szkole.. a tu nagle sranie.. biegnie biegnie do kibla.. otwiera.. mija malego Rubika w drzwiach.. siada.. i zaczyna klaskac posladami.. i tak oto powstal Rubik!!!!!!!! Ziom zainspirowales go!!!! LOLAnonymous - Pią 30 Lis, 2007 moral mojej historii byl taki ze bardziej NAS ją zainspirowal bo to zayebiasty kawalek.
half man half amazin'. nawet kiedys byl taki player w ktoryms mixtapie and1. Dobry byl...