jest true, czyli bedzie dobrze. dzięks!Bart - Pon 12 Lis, 2012 Pojawiają się za to nowe problemy - DMC mondka + DMC lawety >3.5t, co oznacza prawko BE i viatoła.faldzip - Pon 12 Lis, 2012 ehhh karwa, rzeczywiscie po kiego te 30kg ponad 1400 w tej lawecie to nie wiem, bez tego zycie byloby piekne...Przem_106 - Pon 12 Lis, 2012 Ja bym i tak pojechał Wg tych danych da się "dyskutowac" z policjantem.faldzip - Pon 12 Lis, 2012 i tak chyba zrobie Mick - Pon 12 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
i tak chyba zrobie
Czyli do kogo samochód jedzie na oklatkowanie?faldzip - Pon 12 Lis, 2012
Mick napisał/a:
faldzip napisał/a:
i tak chyba zrobie
Czyli do kogo samochód jedzie na oklatkowanie?
w koncu padło na budowarajdowek.pl qbica - Pon 12 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
Mick napisał/a:
faldzip napisał/a:
i tak chyba zrobie
w koncu padło na budowarajdowek.pl
"Będzie Pan zadowolony" rasta - Pon 12 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
Mick napisał/a:
faldzip napisał/a:
i tak chyba zrobie
No ale flocka to chyba u mnie robisz? No chyba, że już masz Jaco - Wto 13 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
Mick napisał/a:
faldzip napisał/a:
i tak chyba zrobie
No właśnie jak słyszałem, że ma ktoś saxo ze stolycy przywieźć, to się zastanawiałem, czy to ktoś z HH faldzip - Wto 13 Lis, 2012
Jaco napisał/a:
saxo ze stolycy
ze stolycy motorsportu - Wesołej! Przem_106 - Wto 13 Lis, 2012 W sumie, to trochę dziwna akcja zeby taki kawał tachac samochod, choc sam się zastanawiam gdzie latem zataszczyc swoj Masz juz projekt? Jaki prais?Jaco - Wto 13 Lis, 2012
Przem_106 napisał/a:
W sumie, to trochę dziwna akcja zeby taki kawał tachac samochod, choc sam się zastanawiam gdzie latem zataszczyc swoj Masz juz projekt? Jaki prais?
Z tego co wiem, to bywały już autka z wybrzeża a poza saxo to z wawki ma być jeszcze EVO X na customa
Nie zawsze mamy dobrego fachowca pod ręką...
Przemo czekam na PW wiosną to pogadam z Januszem i coś wykombinujemy Przem_106 - Wto 13 Lis, 2012 Najwczesniej to pozne lato, ale mam jak najbardziej na uwadze Waszą dziuplę. Jestescie w moim rankingu w TOP 3 Tomcat - Śro 14 Lis, 2012
faldzip napisał/a:
ehhh karwa, rzeczywiscie po kiego te 30kg ponad 1400 w tej lawecie to nie wiem, bez tego zycie byloby piekne...
kolega ma lawete jednoosiową z dmc 1200 kg, wozili tym 106, cliówki i tym podobne gównozłomy. Jakby Ci się udało coś takiego znaleźć do pożyczenia to styknie Ci do wielu samochodów i zmieścisz się w uprawnieniach kat. B. Tak czy tak kombinacja w huy, sam się zastanawiam nad zrobieniem B+E, tym bardziej po ostatniej kontroli drogowej