anjas - Sob 26 Lip, 2008 Gratulacja Kondziu!!!!
Prela jest naprawdę śliczna.
Można byłoby ją tylko trochę "odgrodziszczyć" przez zdjęcie napisu TypeR z przedniego grilla.
Nie wiem po chooy ludzie dają takie emblematy na samochody, które nigdy nawet nie wychodziły w wersji TypeR...
Fajnie byłoby też zmienić ten wydech... Niby (z)Greddy, więc może i oryginalny i zajebisty a jednak za duża rynna jak na mój gust - podjeżdża Grodziskiem Mazowieckim...
A tak wogóle to chyba powinienem dostać jakąś prowizję czy jakieś "pomógł" bo to ja podrzuciłem info, że Piotrulec sprzedaje swoją furę Anonymous - Sob 26 Lip, 2008 przedni spychacz na śnieg jest jak znalazł i nie ułatwi wjazdu na krawężnik
ale ładna praleczka M - Sob 26 Lip, 2008 Kondziu zdejmuj lotki i znaki R, sprzedasz je na allegro albo na jakims jdmowym forum za pare groszy, za to kupisz dobre graty.
GRATULUJEanjas - Sob 26 Lip, 2008 akurat z dokładkami i lotkami się nie zgodzę - moim zdaniem dodają uroku pralince.
Wyrzuciłbym tylko znaczek (znaczki) i wydech.PiTT - Sob 26 Lip, 2008 piknie
po części to ja namówiłem Kondzia na tą sztukę, lepiej kupić drożej doinwestowane auto niż tanio parcha i przez najbliższy rok wsadzać kasę na doprowadzenie do stanu używalności
prawda?
M - Sob 26 Lip, 2008 No to juz kwestia gustu Andy, dla mnie takie krawezniki na aucie są masakrujace, moze w rzeczywistosci lepiej wyglada.KonradMK - Sob 26 Lip, 2008 Więc tak...
Dostanę seryjny tłumik więc zGreda sprzedam na allegro. Przedni pług zastąpię lżejszym takim jak tu
a znaczki bym chętnie zdjął ale są chyba na poxipol i przynajmniej z grilla nie zejdzie - może się ktoś z klubu preli wymieni na grille... zobaczymyM - Sob 26 Lip, 2008 Jak chcesz zakladac ofiefke to ori z preli vti.lenny - Sob 26 Lip, 2008 jjeaahh.... dobre ścierwo! wywalaj znaczki i wymien to cos pod zdeniem przednim i bedzi naaajjss.... GRATSY!!k-mart - Sob 26 Lip, 2008 Mam mieszane uczucia, fabia byla by zdecydowanie lepszym (pewniejszym) wyborem.
Swiruje Gratki zakupu, ladny dupowoz! KonradMK - Sob 26 Lip, 2008 ma to co mi się podoba, nie trzeba zapierdalać żeby budzić respekt lenny - Sob 26 Lip, 2008 kondziu, naprawde zajebisty wybór... wez zapodaj foteksów wiecej...KonradMK - Sob 26 Lip, 2008 sesję by trzeba zrobić, ja nie mam aparatu.