To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kondzio quiz

anjas - Sob 26 Lip, 2008

Gratulacja Kondziu!!!!
Prela jest naprawdę śliczna.
Można byłoby ją tylko trochę "odgrodziszczyć" przez zdjęcie napisu TypeR z przedniego grilla.
Nie wiem po chooy ludzie dają takie emblematy na samochody, które nigdy nawet nie wychodziły w wersji TypeR...

Fajnie byłoby też zmienić ten wydech... Niby (z)Greddy, więc może i oryginalny i zajebisty a jednak za duża rynna jak na mój gust - podjeżdża Grodziskiem Mazowieckim... ;)

A tak wogóle to chyba powinienem dostać jakąś prowizję czy jakieś "pomógł" bo to ja podrzuciłem info, że Piotrulec sprzedaje swoją furę :D

Anonymous - Sob 26 Lip, 2008

przedni spychacz na śnieg jest jak znalazł i nie ułatwi wjazdu na krawężnik :)

ale ładna praleczka :)

M - Sob 26 Lip, 2008

Kondziu zdejmuj lotki i znaki R, sprzedasz je na allegro albo na jakims jdmowym forum za pare groszy, za to kupisz dobre graty.
GRATULUJE

anjas - Sob 26 Lip, 2008

akurat z dokładkami i lotkami się nie zgodzę - moim zdaniem dodają uroku pralince.
Wyrzuciłbym tylko znaczek (znaczki) i wydech.

PiTT - Sob 26 Lip, 2008

piknie :rotfl:
po części to ja namówiłem Kondzia na tą sztukę, lepiej kupić drożej doinwestowane auto niż tanio parcha i przez najbliższy rok wsadzać kasę na doprowadzenie do stanu używalności
prawda? ;D

M - Sob 26 Lip, 2008

No to juz kwestia gustu Andy, dla mnie takie krawezniki na aucie są masakrujace, moze w rzeczywistosci lepiej wyglada.
KonradMK - Sob 26 Lip, 2008

Więc tak...

Dostanę seryjny tłumik więc zGreda sprzedam na allegro. Przedni pług zastąpię lżejszym takim jak tu

a znaczki bym chętnie zdjął ale są chyba na poxipol i przynajmniej z grilla nie zejdzie - może się ktoś z klubu preli wymieni na grille... zobaczymy

M - Sob 26 Lip, 2008

Jak chcesz zakladac ofiefke to ori z preli vti.
lenny - Sob 26 Lip, 2008

jjeaahh.... dobre ścierwo! wywalaj znaczki i wymien to cos pod zdeniem przednim i bedzi naaajjss.... GRATSY!!
k-mart - Sob 26 Lip, 2008

Mam mieszane uczucia, fabia byla by zdecydowanie lepszym (pewniejszym) wyborem. :/

Swiruje :D Gratki zakupu, ladny dupowoz! :jupi:

ma to co mi się podoba, nie trzeba zapierdalać żeby budzić respekt :D
lenny - Sob 26 Lip, 2008

kondziu, naprawde zajebisty wybór... wez zapodaj foteksów wiecej...

sesję by trzeba zrobić, ja nie mam aparatu.