HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
kubas - Czw 13 Lis, 2008 no wlasnie co jest ?KonradMK - Pią 14 Lis, 2008 to dobrze że byłem na siłce bo widzę że nie możecie się zebrać. hmmm popytam w pracy czy nie przydzielą mi jakiegoś 8 procesorowego serwera na potrzeby CS M - Pią 14 Lis, 2008 Ja w weekend przywioze swoj komputer od rodzicow i na nim postawie dedykowany. Komp na ktorym gramy to domowy komputer i nie tylko ja z niego korzystam - tak to wyglada.
Ale jakby stal drugi z boku to bez problemu bylby wlaczony na cayl wieczor.KonradMK - Pią 14 Lis, 2008 to spoko. jak by co to ja niedługo będę miał lekko pierdyknięty komp (chyba coś z płytą nie bangla ale to do sprawdzenia) i będzie można go użyć jako serwera.M - Pią 14 Lis, 2008 Ja mam dobrego sprawnego kompaKonradMK - Pią 14 Lis, 2008 a jaki procek?M - Pią 14 Lis, 2008 Jakis 1.2, ale na serwer dedykowany w sam raz.
Generalnie mi wszystko jedno gdzie bedzie maszyna, mozemy sie zrzucic po 4zl na gotowe sloty i tez problem z glowy. Chętni?KonradMK - Pią 14 Lis, 2008 zawsze lepiej mieć swój serwer, może się przydać do innych gier lub modów - może kiedyś pykniemy w takiego fajnego moda do HL gdzie walczą ludzie vs. zombie? albo TRENCHES - I Wojna Światowa albo DoD - jest od cholery fajnych rzeczy do pogrania.M - Pią 14 Lis, 2008 True true.Michał - Pią 14 Lis, 2008 true true kondziu.
ostatnio się z tobą za często zgadzam. Nie to co kiedyś, kłotnie, wyzywiska ... to było to KonradMK - Pią 14 Lis, 2008 kostniejemy. w naszej świadomości pojawiają się uczucia takie jak współczucie, zrozumienie, wzajemna adoracja... tęsknię za deptaniem jajek szpilką i imprezami w underze Michał - Pią 14 Lis, 2008
w unda było naprawde syto. Tylko że gorąca i ciągle jape zapoconą miałem ...KonradMK - Pią 14 Lis, 2008
Michał napisał/a:
:rotfl:
w unda było naprawde syto. Tylko że gorąca i ciągle jape zapoconą miałem ...
od jopienia się na dupy małolatekMichał - Pią 14 Lis, 2008 taaaaaaaaa
te panny tam takie brzydkie były ...
najlepszy był kibel, jakby bomba pierdolneła, moczu do kolan ale huj , trzeba sie odlać przecie ...KonradMK - Pią 14 Lis, 2008 fakt, kulturka rodem z Żuromina. Ale wystarczyło postawić drinka za 15PLN i miałeś dupę w domu na noc