może to sos z węgorza chyba KOBAJAKI albo KABAJAKI nie pamiętamRudello - Wto 16 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
może to sos z węgorza chyba KOBAJAKI albo KABAJAKI nie pamiętam
nie ma tam węgorza
Najłatwiej jak pozostaniemy przy słodkim sosie Jakarti - Śro 24 Mar, 2010
Rudello napisał/a:
Najłatwiej jak pozostaniemy przy słodkim sosie
to juz tajemnica Kelnerki saxorulez - Śro 24 Mar, 2010 jej już tam nie maRudello - Śro 24 Mar, 2010 Teraz pracuje w Skok na sok saxorulez - Śro 24 Mar, 2010 never heard of it.... tego samego właściciela lokal?Rudello - Czw 25 Mar, 2010
Cytat:
never heard of it.... tego samego właściciela lokal?
Nie
mozesz znalesc na FB Maja pyszne sokiBad-i - Czw 25 Mar, 2010 byłem dzisiaj u Staśka, nie wiem dlaczego ale jakos bajkowo to dzisiaj smakowało. Wszystko wydawalo sie o wiele ostrzejsze w smaku a ryba normalnie sie rozplywala w ustach (miala jogurt miedzy nogami )Anonymous - Czw 25 Mar, 2010
Bad-i napisał/a:
w smaku a ryba normalnie sie rozplywala w ustach (miala jogurt miedzy nogami
Ryba miała jogurt?
Bad-i - Czw 25 Mar, 2010 trzymala go miedzy nogami M - Czw 25 Mar, 2010 Bad-i - Czw 25 Mar, 2010 nie ma to jak strzelic patelnie dobrej makreli
chcialem napisac ze makrele z patelni Anonymous - Czw 25 Mar, 2010 hahahahaha o karwa Bad-i - Czw 13 Maj, 2010 już wiem dlaczego Rudello jest taki przypakowany. Dzisiaj widzialem jak kucharz mieszał Rudemu avocado z pregnisonem PiTT - Nie 06 Cze, 2010 zamówiłem dzisiaj do domu, mistrz
pieczony łosoś + california z tuńczykiem + rosomaki z łososiem
wszystko pycha, lepsze niż w izumi i akashii
zresztą w izumi mi zupełnie nie smakowało