martin.h - Sob 27 Cze, 2009 Ja liczę, że Hołek pogoni jeszcze Wilsona i resztę
A poniżej mała ciekawostka z przeprawowego Rajdu Polski 2009
michool_vt - Sob 27 Cze, 2009 niezle
kurfa właśnie ktoś się oświadczył na radiu rajdowym, o ja jebie :kubas - Sob 27 Cze, 2009 oooo oooo jade nielegalaaaaaaa kto nie frajer upalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahahahah ludzie ze wsi ciagle dziwia sie czemu rajd tak dlugo trwaaaaaaaaaaaaaaaaa............ codzien ktos upalaaaaaaaaaaaaaaa
dobre Marek23 - Sob 27 Cze, 2009 Wypowiedź Hołka po os 10:
Ostatnie 5 kilometrów było niewiarygodne. Nigdy nie widziałem tylu ludzi przy trasie. Kiedy słyszysz jak krzyczą, dla nich dajesz gaz do dechy. Mój pedał jest przyspawany do podłogi!
Krzysiu potrafi byc medialny.
Kosciuch prowadzi w JWRC...niceOSKAR - Sob 27 Cze, 2009 Niezła mulda
Kurcze ale Loeb na tych szybkich odcinkach musi cisnąć. NiewiarygodneOSKAR - Sob 27 Cze, 2009 ja mysle,ze loeb jedzie na wariackich papierach,ale daje rade i piekna ta jazda jest napewno.
Ale to,ze so takie czasy to chyba cala czolowka zwolnila po prostu,bo loeb jest po za zasiegiem Walle - Sob 27 Cze, 2009 no loeb jest inny to fakt, ale medialny hołek - co by o nim nie mówić, jak na starego pierdziela - daje radękubas - Sob 27 Cze, 2009 http://sport.onet.pl/0,0,...toreportaz.html aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMick - Sob 27 Cze, 2009 cofam wszystko co mówiłem o Grzesiu Gronie złego... (o ile coś takiego mówiłem) chłopak daje radę C2R2...
37 w generalce... i czasy na odcinkach w okolicy 30 nieźle... wyśmienicie
ale godzina do 1 w generalce robi przepaść...Marek23 - Nie 28 Cze, 2009
Walle napisał/a:
ale medialny hołek - co by o nim nie mówić, jak na starego pierdziela - daje radę
Taaaa, szczególnie jak mówi, że młody Wilson to dobry i doświadczony kierowca OSKAR - Nie 28 Cze, 2009 Te zdjecia mnie rozjeebały!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Mistrz!!!
A z ciekawostek dodam,ze na przyklad TVN Turbo moze dac tylko 3 minutowa relacje z rajdu!!!!!!!!!
Ani sekundy wiecej Takie wymogi dostali.
Wiem z pierwszej reki o tym od osoby ktora przygotowuje ten reportaż.kubas - Nie 28 Cze, 2009
OSKAR napisał/a:
A z ciekawostek dodam,ze na przyklad TVN Turbo moze dac tylko 3 minutowa relacje z rajdu!!!!!!!!!
Ani sekundy wiecej Takie wymogi dostali.
Wiem z pierwszej reki o tym od osoby ktora przygotowuje ten reportaż.
znasz wojewódzkiego ?Anonymous - Nie 28 Cze, 2009 WOW MISTRZ
zawsze tak chciałem zrobić nawet raz spróbowałem na Szutrach w Pułtusku
pękł sobie kolektor i łożysko oporowe w AXie martin.h - Nie 28 Cze, 2009 Hołek 4-ty na 15 OS-e Goni Wilsona, już tylko 10 s zostało.