ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
strick - Śro 13 Sty, 2010
206 Gti napisał/a:
Dziękuje za pomoc i wskazanie paczki która mam ściągnąc. Jesteście wzorcowo pomocni.
Poczytaj troche, za kazdym razem ktos sie pyta skad... Wystarczy abys przeczytał poprzednia strone.Janusz - Śro 13 Sty, 2010 ale to ne było doi Ciebie a mi sam strick przysyłał linka bo nie mogłem tego ogarnąć
ooo znalazłem w archiwum
http://pl.hotfile.com/dl/...atch24.rar.htmlstrick - Śro 13 Sty, 2010 A ten link jest na pierwszej stronie, jak ktos jest leniem i nie chce mu sie szukac, to jego strata... Strone wczesniej niz Adam pytał sie tez o to Dareczek, który dostał odpowiedz... Wystarczyło by sie cofnac jedna strone.206 Gti - Śro 13 Sty, 2010
strick napisał/a:
A ten link jest na pierwszej stronie, jak ktos jest leniem i nie chce mu sie szukac, to jego strata... Strone wczesniej niz Adam pytał sie tez o to Dareczek, który dostał odpowiedz... Wystarczyło by sie cofnac jedna strone.
Nie nazywaj mnie leniem, widziałem tą paczkę, nawet ją raz sciągnołem i zainstalowałem- ale to jest jak pisałem patch 24 - em mówił mi o patchu 23 czały czas.
OK w każdym razie jezeli wy to sciągliście i działą to scigam raz jeszcze.
DZięki za linka.Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Dzień Dobry ,
Są jacyś chętni na dziś ?206 Gti - Czw 14 Sty, 2010 Ja jestem chętny - tak na po 21206 Gti - Czw 14 Sty, 2010 gramy coś!?Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Chyba eM -a nie ma ani nikogo kto postawi serwer 206 Gti - Czw 14 Sty, 2010 em będzie miał net jutro. na jutro wieczorem tez jestesmy umówieni na greJanusz - Pią 15 Sty, 2010 ja mogę w poniedziałek Stf - Pią 15 Sty, 2010 zagralibyście w SOF'a 2 -np. na fince. To lepsiejsze niż CS a i wyrównuje szanse bo niewiele osób w to gra.KonradMK - Pią 15 Sty, 2010 a jest darmowe?Stf - Pią 15 Sty, 2010 oczywiście. jeśli ktoś ma zew. ip może stawiać serwer, których i tak jest sporo pustych już ogarniętych. tylko grę sobie zassajcie. w razie większej ilości chętnych mogę ją gdzieś aplołdnąć - posiada około 1,3GbJanusz - Pią 15 Sty, 2010 a pójdzie to na Procku 1GHz ??Michał - Pią 15 Sty, 2010 cisza ....