Powiem szczerze, że dla mnie to największa niespodzianka przed sezonem 2011, ciekawi mnie jak sobie chłopak poradzi w czterołapie.
skąd wiesz że to chłopak
Pisało na pudelku.jarek-malopolska - Pią 10 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
ciekawi mnie jak sobie chłopak poradzi w czterołapie.
Anonymous - Pią 10 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
już praktykował w Barbórce 2009,da rade Janusz - Pią 10 Gru, 2010 gadać o kogo chodzi, nie robić tu kolesiostwa martin.h - Pią 10 Gru, 2010
MaxiA7 napisał/a:
martin.h napisał/a:
już praktykował w Barbórce 2009,da rade
Ale Barbórka to rajd do sklepu po bułki, a nie prawdziwe OeSy
Janusz napisał/a:
gadać o kogo chodzi, nie robić tu kolesiostwa
O Wojtka Chuchałę.Janusz - Pią 10 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
O Wojtka Chuchałę.
no to kurcze grubo...... ziober - Pią 10 Gru, 2010 TUTAJ oficjalna informacja.Anonymous - Pią 10 Gru, 2010 Czyli jednak się potwierdziło Grubo qbica - Pią 10 Gru, 2010 dobrze jest mam nadzieje, że kolejny ogarniający chłopak z podbeskidzia pokaże wszystkim Panom jeżdżącym S2000, że da się wygrywać eNką ziober - Sob 11 Gru, 2010 Myślę, że w przyszłym roku może mieć z tym jeszcze problem ( kwestia w jeżdżenia, inny poziom niż RPP) ale jeżeli został by na rok 2012 to może dawać rade, bo talent z Siemanka jest niesamowity.jarek-malopolska - Sob 11 Gru, 2010 no dobra a co z Kajtkiem? Bo w tym info prasowym pisze ze nadal bedzie jezdził Subaru.. Prwatny egzemplarz? Pisze tez, ze dotychczasowi sponsorzy zostaja, skoro Kosciuch dostaje tyle buły na SWRC, to Kajto nie moze dostac S2000 ? mativts - Sob 11 Gru, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
no dobra a co z Kajtkiem? Bo w tym info prasowym pisze ze nadal bedzie jezdził Subaru.. Prwatny egzemplarz? Pisze tez, ze dotychczasowi sponsorzy zostaja, skoro Kosciuch dostaje tyle buły na SWRC, to Kajto nie moze dostac S2000 ?
Kajto pewnie będzie miał fure od Makinena.Fajnie byłoby jak by była kasa na IRC.martin.h - Sob 11 Gru, 2010 Kajto wraca do starej stajni i prawdopodobnie R4, tyle że wszystko zależy kiedy będzie homologacja.jarek-malopolska - Sob 11 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
Kajto wraca do starej stajni i prawdopodobnie R4, tyle że wszystko zależy kiedy będzie homologacja.
Czyli Rallytechnology? a sa jakies przecieki czy RSMP czy RME (bo IRC to chyba ciezko bedzie)