To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

GeKo - Śro 28 Lip, 2010

Południe organizujemy się jakoś z wyjazdem?
rasta - Czw 29 Lip, 2010

JA mam na stanie Lap Timer by HH.org po mojej reanimacji, czytaj wymianie baterii i naprawie kabelka :D
anjas - Czw 29 Lip, 2010

to weźmij, przyda się :)
rasta - Czw 29 Lip, 2010

Łokiej ;D
KarQ - Czw 29 Lip, 2010

Te godziny nadal obowiązują :?:

Cytat:
10-12: swobodna, niczym nieograniczona jazda dla Was, zapoznanie, jeździcie ile chcecie, abyście się nie powytłukli :P
po 12: czasówki w jedną stronę.

potem odwracamy

14-16: swobodnie w drugą
po 16 czasówki w drugą

Anonymous - Czw 29 Lip, 2010

Jak mam zrobic zeby dołączyć na trasie do grupy Warszawskiej ? Gdzie jak o której i dla czego tak drogo :D
pP - Czw 29 Lip, 2010

a tankujesz?
GeKo - Czw 29 Lip, 2010

KarQ napisał/a:
Ile będzie kółek rozjazdowych przed czasówkami? bo mnie sie gumy pewnie nagrzeją gdzieś koło 10 kółka jak dobrze pójdzie :D

pP napisał/a:
a tankujesz?

postanowiłem nie pić w tym tygodniu :D

Janusz - Czw 29 Lip, 2010

GeKo napisał/a:
Ile będzie kółek rozjazdowych przed czasówkami? bo mnie sie gumy pewnie nagrzeją gdzieś koło 10 kółka jak dobrze pójdzie :D

ocho... ktos sie grubo przyzbroił ;d

GeKo napisał/a:
Południe organizujemy się jakoś z wyjazdem?

a ile osób jedzie z południa ??

moglibyśmy się ustawić przy tej stacji na której stoi replika Lamborghini countach, ale nie wiem o której bo sie muszę tez ustawić z bratem, a z nim jest tak ze zazwyczaj sie spóźnia co najmniej godzinę :wall:

KarQ napisał/a:
10-12: swobodna, niczym nieograniczona jazda dla Was, zapoznanie, jeździcie ile chcecie, abyście się nie powytłukli :P

potem odwracamy

14-16: swobodnie w drugą
po 16 czasówki w drugą

tak.
Pamiętajcie, że Tor mamy od 9 rano, musimy się tam stawić wcześniej na dopełnienie formalności, więc proszę byście byli na miejscu ok 8:30. Nie będzie mi się chciało potem latać i co chwilę komuś bramy otwierać :P

Załatwiłem ratownika medycznego i będzie z nami na torze, jest więc zaplecze medyczne, a Was proszę by każde auto jak przepisy nakazują było wyposażone w gaśnicę. Będzie to nasze zaplecze p/pożarowe ;)

Ode mnie koniec info, na resztę pytań odpowiem na miejscu ;) DOZO! :)

pawela napisał/a:
tak.
Pamiętajcie, że Tor mamy od 9 rano, musimy się tam stawić wcześniej na dopełnienie formalności, więc proszę byście byli na miejscu ok 8:30. Nie będzie mi się chciało potem latać i co chwilę komuś bramy otwierać :P

ee no co Ty, bramy tam nikt nie zamyka przeca :P

rasta - Czw 29 Lip, 2010

Tylko bramkowy śpi cały dzień w samochodzie :D

chodzi mi o to, że odprawa trwa max do 10 ;) Ja też chce troche użyć jazdy a nie tylko pilnować :) oj wiecie ocb ;)