Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
jarek-malopolska - Nie 24 Paź, 2010
Tomcat napisał/a:
Barejka zalega nam jeden nie sprzedany dolot do 106, bierzesz ?
Nie bierz od Tomcata dolotu tylko zamow, albo wez dolot ale zamow cos innego z Racelanda A tak na serio, na razie sa tylko trzy osoby, moze jesteście na jakiś innych forach, np. 106 czy cus, ktoś by sie może dołaczył...Tomcat - Nie 24 Paź, 2010 Myślę, że to tylko kwestia czasu. Tak bardzo Ci się spieszy ?jarek-malopolska - Pon 25 Paź, 2010 Bardzo nie choć im wcześniej tym lepiej Ponoć głowice dobrze jest spasowac z kolektorem wydechowym faldzip - Pon 01 Lis, 2010 jarek-malopolska, a tak w ogole to jak Ci wadzi tylko ten filtr oleju, to moze go po prostu przemontuj gdzie indziej nie wiem jak to sie robi ale slyszalem, ze sie da (np w saxo dawali podstawki od C2 czy jakos tak)misiek86electro - Wto 02 Lis, 2010 Jaką ma średnice kolektor wydechowy? jarek-malopolska - Śro 03 Lis, 2010
faldzip napisał/a:
jarek-malopolska, a tak w ogole to jak Ci wadzi tylko ten filtr oleju, to moze go po prostu przemontuj gdzie indziej nie wiem jak to sie robi ale slyszalem, ze sie da (np w saxo dawali podstawki od C2 czy jakos tak)
chyba wole ori jesli zakup dojdzie do skutku
misiek86electro napisał/a:
Jaką ma średnice kolektor wydechowy?
Pytasz o Racelanda? U wylotu/łaczenia z wydechem 2"misiek86electro - Śro 03 Lis, 2010 dziekuję Barejka - Śro 03 Lis, 2010 Mam takie pytanie pod choinke planuje jakis zakup do 106 i bedzie to felga 15 cali lub wydech pugsport taki jak martin.h kiedys kupil. Czy od tych zasrancow z kam racing mozna na cos liczyc bo towaru zakupionego na ebayu nie chca przeslac do pl martin.h - Śro 03 Lis, 2010
Barejka napisał/a:
Mam takie pytanie pod choinke planuje jakis zakup do 106 i bedzie to felga 15 cali lub wydech pugsport taki jak martin.h kiedys kupil. Czy od tych zasrancow z kam racing mozna na cos liczyc bo towaru zakupionego na ebayu nie chca przeslac do pl
106parts wysyła do Polski, trzeba tylko pytać, to nic nie kosztuje Barejka - Śro 03 Lis, 2010 martin.h, duzy rosnij dalej juz sobie sam poradze kubas - Śro 03 Lis, 2010 hmmm bajerka może ja bym końcowy pug sport też pociągnął stamtąd hmmmmmmBarejka - Śro 03 Lis, 2010 kubas, narazie napisalem do kolegi do Uk moze w styczniu cos ukrece martin.h, czy oby napewno wysyla do polski
UK only£239.85
http://www.106parts.com/s...a4=25&part=2436
moze prezez bedzie w stanie cos zorganizowac martin.h - Śro 03 Lis, 2010
Jak szukałem wydechu to rozmawiałem z kimś ze sklepu i dostałem odpowiedź, że wyślą do Polski, koszt wysyłki to bodajże 60 funtów.
W aukcji też było info, że "UK only".
kubas napisał/a:
hmmm bajerka może ja bym końcowy pug sport też pociągnął stamtąd hmmmmmm
Myslę, że będzie problem z zakupem samego końcowego.kubas - Śro 03 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
kubas napisał/a:
hmmm bajerka może ja bym końcowy pug sport też pociągnął stamtąd hmmmmmm
Myslę, że będzie problem z zakupem samego końcowego.