G w sensie przeciążenia, PG wchodził w łuk na prostą startową pod takim kątem i z taką prędkością ze robiłem oczy jak 5 złotych - jakiegos super doswiadczenia torowego nie mam ale swoje sie juz napatrzylem na radomiu i tutaj wygladało to całkiem inaczej.kubas - Wto 08 Cze, 2010
eM napisał/a:
G w sensie przeciążenia
tzw. G-Force M - Wto 08 Cze, 2010
kubas napisał/a:
eM napisał/a:
G w sensie przeciążenia
tzw. G-Force
Szmoc-G kosmita - Wto 08 Cze, 2010 AAAAAAAA DŻI fors
Fakt, oponka klei niesamowicie, w końcu pro slick Mam tylko wrażenie, że cywilne nastawy zawieszenia jej nie służą.kubas - Wto 08 Cze, 2010 Ten n24 to jakaś twardsza mieszanka ? Bo ja mam n20 z tego co pamiętam.kosmita - Wto 08 Cze, 2010 Chyba tak.PGmaster - Wto 08 Cze, 2010
kosmita napisał/a:
Mam tylko wrażenie, że cywilne nastawy zawieszenia jej nie służą.
No nie sluza, bo mi pobila golfa.
Jak sie oponka nagrzeje to klei niesamowicie.Anonymous - Wto 08 Cze, 2010
kubas napisał/a:
Ten n24 to jakaś twardsza mieszanka ? Bo ja mam n20 z tego co pamiętam.
Nowsza ewolucja opony. W miśkach litera (n) to rodzaj bieżnika, pierwsza cyfra (2) to twardość (zakres temp.) mieszanki, a druga cyfra (4) oznacza ewolucję oponyJacek - Wto 08 Cze, 2010
AndreXSi napisał/a:
kubas napisał/a:
Ten n24 to jakaś twardsza mieszanka ? Bo ja mam n20 z tego co pamiętam.
Nowsza ewolucja opony. W miśkach litera (n) to rodzaj bieżnika, pierwsza cyfra (2) to twardość (zakres temp.) mieszanki, a druga cyfra (4) oznacza ewolucję opony
może i masz rację ale w tym przypadku poproszę o wypowiedź eksperta!!Anonymous - Wto 08 Cze, 2010 fakt fakt... ja tak tylko zagajam, zapewnie się mylęMiniac - Wto 08 Cze, 2010
Loko napisał/a:
tak samo poproszę o te dane od PCS'a, Miniaca i Hond jak ktoś zna.
Potenza RE050, sprężyny H&R, amorki seria - wszystko Made in Poland OSKAR - Śro 09 Cze, 2010 Będzie trailer:)OSKAR - Czw 10 Cze, 2010 Proszę się tylko niczym nie sugerować Wczoraj zacząłem,ale dzisiaj dopiero jadę walczyć ze sprzętem bo mi komp nie ogarnia
Jakarti - Czw 10 Cze, 2010 nie obraz sie oski ale co zaczales ? Stf - Czw 10 Cze, 2010 Oskar- jak chcesz to mam jeszcze gdzieś w piwnicy płytę z 286 - powinno być tam dodatkowy 1mb ramu - mogę Ci sprezentować