To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Pon 09 Sie, 2010

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tlcgF1nN-HY&hl=pl_PL&fs=1?rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tlcgF1nN-HY&hl=pl_PL&fs=1?rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Anonymous - Pon 09 Sie, 2010

Haha, coś jak relacja trwamu z przystanku woodstock
M - Pon 09 Sie, 2010

AndreXSi napisał/a:
Haha, coś jak relacja trwamu z przystanku woodstock

To są opłaceni aktorzy zapewne

Nie, nie o to chodzi
M - Pon 09 Sie, 2010

Wiesz, to jest nie montowane oraz nieokraszone komentarzem więc tak mogło być w rzeczywistości
To jest przeciwległy biegun moherowych beretów jak sądzę :)

Coś w tym stylu, po prostu znaleźli kilku debili którzy twierdzą że są wyborcami PO. Dokładnie taki sam mechanizm jak z wyborcami PiSu. Z tym że mam wrażenie że wśród Pisowców debili jest nieco łatwiej znaleźć ;) ;)
Rasputin - Pon 09 Sie, 2010

Jak dzisiejsza manifestacja pokazała zwolenników przeniesienia krzyza jest 10 razy więcej niż fanatyków jego obrony.
PiTT - Pon 09 Sie, 2010

znajomy z klubu rugby napisał:
no to sobie porozmawiamy z kolegami ktorzy sobie Legia pod Palacem mordy wycieraja

:rotfl:
aleeee urwał! będzie się działo yaha!

(znaczy znajomy który gra w rugby bo ja to nie gram :D )

Michał - Pon 09 Sie, 2010

strasznie jest scena nie doświetlona i kamera nie może złapać ostrości ...
Stacho - Pon 09 Sie, 2010

Ja powiem tyle dla mnie to co się dzieje z tym krzyzem to jakaś parodia ! ale prawda jest taka Polska to jedyny kraj który miał 40 coś żałób narodowcych gdzie inne kraje świata miały ledwo co po 2-3 żałoby.. a co do krzyza to powinni juz go dawno zabrać bo miejsce krzyza jest w kościele a nie byle gdzie go się postawi (pod pałacem czy przy drodze..)
M - Wto 10 Sie, 2010

Stacho napisał/a:
Ja powiem tyle dla mnie to co się dzieje z tym krzyzem to jakaś parodia ! ale prawda jest taka Polska to jedyny kraj który miał 40 coś żałób narodowcych gdzie inne kraje świata miały ledwo co po 2-3 żałoby.. a co do krzyza to powinni juz go dawno zabrać bo miejsce krzyza jest w kościele a nie byle gdzie go się postawi (pod pałacem czy przy drodze..)

To dziwne, jest wiele krzyży przy drogach i kapliczek i jakoś nikt ich nie przenosi.

Michał - Wto 10 Sie, 2010

no ale chyba tamte krzyze upamiętniają miejsca wypadków ?
a samolot sie nie spierdolił na krakowskim

M - Wto 10 Sie, 2010

Michal napisał/a:
no ale chyba tamte krzyze upamiętniają miejsca wypadków ?
a samolot sie nie zepsuc lub uciekać :D na krakowskim

Zobacz, pomnik ofiar katynia w Warszawie, ile krzyży...

Nikomu nie przeszkadzają, a zgodnie z twoją retoryką pomnik powinien być w katyniu bo tam zgineli Ci ludzie.
Ta cała dyskusja i wojna ideologiczna jest idiotyczna.

Michał - Wto 10 Sie, 2010

agree
Stacho - Wto 10 Sie, 2010

Dla mnie to jest po****ne że jak juz coś się stanie to zaraz stawiają krzyże zamiast pójśc postawić znicz czy cos w tym stylu i zobaczycie że nie długo powstaną fabryki i będą łupać krzyże i rozwozić tirami po polsce ;D