Haha, coś jak relacja trwamu z przystanku woodstock
To są opłaceni aktorzy zapewneAnonymous - Pon 09 Sie, 2010 Nie, nie o to chodziM - Pon 09 Sie, 2010 Wiesz, to jest nie montowane oraz nieokraszone komentarzem więc tak mogło być w rzeczywistości
To jest przeciwległy biegun moherowych beretów jak sądzę Anonymous - Pon 09 Sie, 2010 Coś w tym stylu, po prostu znaleźli kilku debili którzy twierdzą że są wyborcami PO. Dokładnie taki sam mechanizm jak z wyborcami PiSu. Z tym że mam wrażenie że wśród Pisowców debili jest nieco łatwiej znaleźć Rasputin - Pon 09 Sie, 2010 Jak dzisiejsza manifestacja pokazała zwolenników przeniesienia krzyza jest 10 razy więcej niż fanatyków jego obrony.PiTT - Pon 09 Sie, 2010 znajomy z klubu rugby napisał:
no to sobie porozmawiamy z kolegami ktorzy sobie Legia pod Palacem mordy wycieraja
aleeee urwał! będzie się działo yaha!
(znaczy znajomy który gra w rugby bo ja to nie gram )Michał - Pon 09 Sie, 2010 strasznie jest scena nie doświetlona i kamera nie może złapać ostrości ...Stacho - Pon 09 Sie, 2010 Ja powiem tyle dla mnie to co się dzieje z tym krzyzem to jakaś parodia ! ale prawda jest taka Polska to jedyny kraj który miał 40 coś żałób narodowcych gdzie inne kraje świata miały ledwo co po 2-3 żałoby.. a co do krzyza to powinni juz go dawno zabrać bo miejsce krzyza jest w kościele a nie byle gdzie go się postawi (pod pałacem czy przy drodze..)M - Wto 10 Sie, 2010
Stacho napisał/a:
Ja powiem tyle dla mnie to co się dzieje z tym krzyzem to jakaś parodia ! ale prawda jest taka Polska to jedyny kraj który miał 40 coś żałób narodowcych gdzie inne kraje świata miały ledwo co po 2-3 żałoby.. a co do krzyza to powinni juz go dawno zabrać bo miejsce krzyza jest w kościele a nie byle gdzie go się postawi (pod pałacem czy przy drodze..)
To dziwne, jest wiele krzyży przy drogach i kapliczek i jakoś nikt ich nie przenosi.Michał - Wto 10 Sie, 2010 no ale chyba tamte krzyze upamiętniają miejsca wypadków ?
a samolot sie nie spierdolił na krakowskimM - Wto 10 Sie, 2010
Michal napisał/a:
no ale chyba tamte krzyze upamiętniają miejsca wypadków ?
a samolot sie nie zepsuc lub uciekać na krakowskim
Zobacz, pomnik ofiar katynia w Warszawie, ile krzyży...
Nikomu nie przeszkadzają, a zgodnie z twoją retoryką pomnik powinien być w katyniu bo tam zgineli Ci ludzie.
Ta cała dyskusja i wojna ideologiczna jest idiotyczna.Michał - Wto 10 Sie, 2010 agreeStacho - Wto 10 Sie, 2010 Dla mnie to jest po****ne że jak juz coś się stanie to zaraz stawiają krzyże zamiast pójśc postawić znicz czy cos w tym stylu i zobaczycie że nie długo powstaną fabryki i będą łupać krzyże i rozwozić tirami po polsce