qbus - Pią 30 Wrz, 2011 http://wrcpaywall.appspot.com/static/player.html relacja na żywo z popołudniowej pętlifaldzip - Pią 30 Wrz, 2011 A Kimi sie tlumaczyl, ze zaparkowal 2.5 km przed startem SS3, zeby zalozyc kasi itp, a potem juz bedac przygotowanym jechac na start rozgrzewajac opony. Ale jak stali to ich H. Solberg minal i tez gral opony. Kimi go dogonil, ale musial wyprzedzic bo byl przed nim w kolejnosci startu i cos tak zrobili, ze Kimi w niego pizgnal i rozwalil zawieszenie qbus - Pią 30 Wrz, 2011 Mini prowadzi po 1 dniu... Prodrive zbudował naprawdę fantastyczny samochód!!Vlodarsky - Pią 30 Wrz, 2011 a DS3 się zesrało Anonymous - Pią 30 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
Mini prowadzi po 1 dniu... Prodrive zbudował naprawdę fantastyczny samochód!!
faldzip - Pią 30 Wrz, 2011
Vlodarsky napisał/a:
a DS3 się zesrało
ale tylko jedno wiec nie jest tak zle, do Forda i tak nie ma podejscia w ilosci zesranych samochodow na rajd martin.h - Pią 30 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
Mini prowadzi po 1 dniu... Prodrive zbudował naprawdę fantastyczny samochód!!
Duża też w tym zasługa Sordo, który jest mocny na asfalcie. Podciągną się na szutrze i będzie mocny gracz w sezonie 2012 Koto - Pią 30 Wrz, 2011 Szkoda, że z Loebem nie może się Sordo porównac, w Hiszpani będzie ciekawie.
Tanak jest niesamowity, Hanninen w IRC na asfalcie zawsze jest konkurencyjny, a tutaj małolat go objeżdża, za rok, dwa, będą z niego ludzie!qbus - Sob 01 Paź, 2011 troche tu zastój... po pierwszej porannej petli Sordo dalej prowadzi, generalnie zmienial sie dzis lider 3 razy Petter wypadł z walki po kapciu.
rownoczesnie leci tez Lausitz... szwedki które u nas nie nawiązały walki z naszymi zawodnikami w niemczech ich klepia aż huczy, dziewczyny 5 w gen po 5 oesach ze strata zaledwie 16 s do Mathiasa Kahle... nice.
pieknie jedzie Ryznar który starym Kadettem jest drugi w osce i ma za soba ponad 40 samodow w wiekszosci mocniejszych Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 Jako fan Loeba, mam nadziej,ze Sordo wygra. W sumie zycze mu tego, chyba jeszcze nie wygral rundy MŚ.
qbus napisał/a:
rownoczesnie leci tez Lausitz... szwedki które u nas nie nawiązały walki z naszymi zawodnikami w niemczech ich klepia aż huczy, dziewczyny 5 w gen po 5 oesach ze strata zaledwie 16 s do Mathiasa Kahle... nice.
Kogo konkretnie z naszych klepia?qbus - Sob 01 Paź, 2011 Rzeźnika i Nivetta.Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 O Nivette to nie mam zdania, a Rzeznik to chyba wirtuoz jazdy na opis nie jest,wiec nie ma sie co dziwic. Sieman zawsze powtarza, ucz sie jezdzic na opis, a nie na pamiec.qbus - Sob 01 Paź, 2011 No wiesz tylko u nas bardzo po nich odstawała co dziwi. Rzeźnik lata tych rajdow za granica bardzo duzo, cos tam jakis opis powinien miec wyrobiony. Niewazne no dziewczyny idą ogniem Koto - Sob 01 Paź, 2011 Nie wygrał jeszcze Sordo, zawsze Loeba puszczał. Jak tutaj wygra to w Hiszpanii będzie leciał, nie mogę się doczekac porównania tam z Loebem. Dawno mnie tak WRC nie zainteresowało Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 Bedzie sie dzialo, Seb bedzie sie musial spiac. Ale to mu wychodzi najlepiej. Stawiam,ze klepnie Daniego, Ogier dopiero trzeci i w GB bedzie juz na luzie. Viva Loeb!