ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
pP - Sob 08 Sty, 2011 Panowie..czerwone czasy to są po skrótach albo po bardzo mocnym cięciu szykan..takiego czasu nie biorzemy pod uwagę..wniosę wzmiankę w regulaminie..
ps. ogarniam czasy z I i II rundy..zaraz wstawię anjas - Sob 08 Sty, 2011 2.16.118 na GP/F106 - Sob 08 Sty, 2011 uuuu anjas grubo poszedles
pp jak zrobisz tabelke to dodaj tez do pierwszego posta.. bo pozniej ciezko
sie do niej dokopac.anjas - Sob 08 Sty, 2011
106 napisał/a:
uuuu anjas grubo poszedles
da się jeszcze poprawić. Zresztą DeeS zrobił 2.14.x
Generalnie ten tor i ta fura są spoko, chce się jeździć.
Mini było straaaasznie nudne i myślałem, że już nie pojeżdzę, ale dziś usiadłem z ciekawości i mnie wciągnęło.
106 napisał/a:
pp jak zrobisz tabelke to dodaj tez do pierwszego posta.. bo pozniej ciezko
sie do niej dokopac.
a może zrobić jakiś arkusz w google docs i każdy sobie wpisze swój czas?pP - Sob 08 Sty, 2011 wyniki nieoficjalne (będą też na 1 stronie)
I runda
II runda
Mistrzostwa (niemiarodajne)
Bonczek - Sob 08 Sty, 2011 pP bo widzę, że wpisałeś mnie do drugiej rundy, żeby nie robić bajzlu możesz mnie wykreślić, chętnie zagram takie coś ale w Forzę bo to GT5 to jakieś nieporozumienie pP - Sob 08 Sty, 2011 zostaniesz sklasyfikowany w mistrzostwach hh..ujma? bajzl będzie jak zaczne dodawac i odejmowac na zyczenie w roznych rundach
anjas..ja tabelkie mam w xls..stworzylem konto na google hothatch@hothatch.org ale jak chce uploadowac to mi server odrzuca..ocb?Gotti - Sob 08 Sty, 2011 2:15:815 ale z abs na 4, wiec nie wiem czy sie liczy czy anjas znow zabawi sie w sherlocka anjas - Sob 08 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
2:15:815 ale z abs na 4, wiec nie wiem czy sie liczy czy anjas znow zabawi sie w sherlocka
ja tam nie chcę bawić się w szerloka, ale jeśli nie chcemy psuć sobie i wszystkim innym zabawy to jeździjmy na takich samych ustawieniach bo inaczej znów czasy będą z doopy, niemiarodajne i nieporównywalnepP - Sob 08 Sty, 2011 abs jest w co kto woli także zaliczamy anjas - Sob 08 Sty, 2011
pP napisał/a:
abs jest w co kto woli także zaliczamy
aha, to może opony też damy dowolne? I samochody też, chooy tam...
Nie no, albo jeździjmy na takich samych ustawinieniach albo ja sobie wogólę wolę odpuścić.
Jeżdżę słabo, nie chodzi mi o wygraną bo i tak o nią nie będę walczył ale chodzi po prostu o równe szanse dla wszystkich, którzy chcą się bawić.pP - Sob 08 Sty, 2011 tu jest mój pliczek.. gdzie można go zamieścić, żebt każdy sobie mógł wpisywać swój czas?
http://www.sendspace.com/file/xduzqdpP - Sob 08 Sty, 2011 Panowie. bez napięcia. możemy zmienić, żeby abs był tylko na 1.
zostawilem dowolność bo uwazam, ze czym wiecej absu tym mialem gorsze czasy..ale warunki mozemy zmieniac bo poki co to sie wszystko dociera..
zeby nie było niejasności! - ABS niech będzie na 1anjas - Sob 08 Sty, 2011
pP napisał/a:
tu jest mój pliczek.. gdzie można go zamieścić, żebt każdy sobie mógł wpisywać swój czas?