To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

martin.h - Pią 18 Lut, 2011

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jakarti - Pią 18 Lut, 2011

mi napisał/a:
:google:

zacytuje pewnego olimpijczyka:

" nie mam komputera :) "

aaa o czyms takim myslicie... :D
jak jest czas to cza sie zatrzymac.
jak nie to cza dzidować

Martin jechal za szybko i dlatego go zatrzymali :D

mi - Pią 18 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
mi napisał/a:
:google:

zacytuje pewnego olimpijczyka:

" nie mam komputera :) "

mam nadzieję, że nie próbujesz przekazać "nie mam komputera, nie muszę patrzeć w lusterka" :>

Janusz - Pią 18 Lut, 2011

Dajcie spokój Martinowi, on nie patrzył w lusterka, bo czerpał radość z jazdy,
martin.h napisał/a:
Mnie nie interesują pojedynki spod świateł, interesuje mnie przyjemność z jazdy.

mi - Pią 18 Lut, 2011

:lol2:

Zaj.ebie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pozatym obecnie jeżdżę jak emeryt aby nie upier.dolić półosi :]

mi - Pią 18 Lut, 2011

czyli co - że emeryci nie patrzą w lusterka - i Ty możesz? Brak mi słów...

mi napisał/a:

Tak, jeżdżę Sieną z kapuluszem typu żółw na głowie, jak dobrze wiesz z takim nakryciem głowy ciężko patrzy się w lusterka...

martin.h napisał/a:
Zaj.ebie

tja...

martin.h napisał/a:
Poza tym obecnie jeżdżę jak emeryt aby nie upier.dolić półosi :]

czyli ze co - że emeryci nie czerpią radości z jazdy - i Ty możesz? Brak mi słów

mi - Pią 18 Lut, 2011

martin.h napisał/a:
mi napisał/a:

Tak, jeżdżę Sieną z kapuluszem typu żółw na głowie, jak dobrze wiesz z takim nakryciem głowy ciężko patrzy się w lusterka...

no widzisz - tu tkwi Twój problem: szukasz wymówek i usprawiedliwienia miast radzić sobie w życiu wbrew przeciwnościom.

Tak więc - PATRZ W LUSTERKA!

mi napisał/a:
Tak więc - PATRZ W LUSTERKA!
o kurka, ale mam pomysł :D ale ciii :D

dobra kurfa - patrzenie w lusterka to jakis maly pikus w porownaniu do tego co zaraz opisze..

chyba komus podpadłem na klatce bo wlasnie znalazlem na wycieraczce ni mniej, ni wiecej
G O W N O !! jakies je ba niu tkiego psa. na klatce są dwa - jeden sredni i malutki york. sredniego w tej chwili nie ma w domu, od yorka otworzyl typ w szlafroku.. obstawiam sredniego kundla od tepej baby ktora nigdy nie mowi dzien dobry.. wybaczcie szczegoly ale jak sprzatalem to sraka jeszcze ciepla - za malo papieru wzialem :D

pewnie w swojej zagrodzie tez walili pod siebie..
kurfa co za ludzie..
bo Polska tutaj nie ma nic do rzeczy.

jakby mi ktos opowiedzial taka historie to bym nie uwierzyl.. :crazy: :/ xD o_O :wall:

Jakarti, mówiłem że się doigrasz

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: to Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!