" nie mam komputera "Jakarti - Pią 18 Lut, 2011 aaa o czyms takim myslicie...
jak jest czas to cza sie zatrzymac.
jak nie to cza dzidować
Martin jechal za szybko i dlatego go zatrzymali mi - Pią 18 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
mi napisał/a:
:google:
zacytuje pewnego olimpijczyka:
" nie mam komputera "
mam nadzieję, że nie próbujesz przekazać "nie mam komputera, nie muszę patrzeć w lusterka" Janusz - Pią 18 Lut, 2011 Dajcie spokój Martinowi, on nie patrzył w lusterka, bo czerpał radość z jazdy,
martin.h napisał/a:
Mnie nie interesują pojedynki spod świateł, interesuje mnie przyjemność z jazdy.
Pozatym obecnie jeżdżę jak emeryt aby nie upier.dolić półosi mi - Pią 18 Lut, 2011 czyli co - że emeryci nie patrzą w lusterka - i Ty możesz? Brak mi słów...martin.h - Pią 18 Lut, 2011
mi napisał/a:
czyli co - że emeryci nie patrzą w lusterka - i Ty możesz? Brak mi słów...
Tak, jeżdżę Sieną z kapuluszem typu żółw na głowie, jak dobrze wiesz z takim nakryciem głowy ciężko patrzy się w lusterka...Janusz - Pią 18 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Zaj.ebie
tja...
martin.h napisał/a:
Poza tym obecnie jeżdżę jak emeryt aby nie upier.dolić półosi
czyli ze co - że emeryci nie czerpią radości z jazdy - i Ty możesz? Brak mi słówmi - Pią 18 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
czyli co - że emeryci nie patrzą w lusterka - i Ty możesz? Brak mi słów...
Tak, jeżdżę Sieną z kapuluszem typu żółw na głowie, jak dobrze wiesz z takim nakryciem głowy ciężko patrzy się w lusterka...
no widzisz - tu tkwi Twój problem: szukasz wymówek i usprawiedliwienia miast radzić sobie w życiu wbrew przeciwnościom.
Tak więc - PATRZ W LUSTERKA!Janusz - Pią 18 Lut, 2011
mi napisał/a:
Tak więc - PATRZ W LUSTERKA!
o kurka, ale mam pomysł ale ciii Jakarti - Pią 18 Lut, 2011 dobra kurfa - patrzenie w lusterka to jakis maly pikus w porownaniu do tego co zaraz opisze..
chyba komus podpadłem na klatce bo wlasnie znalazlem na wycieraczce ni mniej, ni wiecej
G O W N O !! jakies je ba niu tkiego psa. na klatce są dwa - jeden sredni i malutki york. sredniego w tej chwili nie ma w domu, od yorka otworzyl typ w szlafroku.. obstawiam sredniego kundla od tepej baby ktora nigdy nie mowi dzien dobry.. wybaczcie szczegoly ale jak sprzatalem to sraka jeszcze ciepla - za malo papieru wzialem
pewnie w swojej zagrodzie tez walili pod siebie..
kurfa co za ludzie..
bo Polska tutaj nie ma nic do rzeczy.
jakby mi ktos opowiedzial taka historie to bym nie uwierzyl.. martin.h - Pią 18 Lut, 2011 Jakarti, mówiłem że się doigrasz
Jakarti - Pią 18 Lut, 2011 to Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!