Anonymous - Sob 22 Sty, 2011 Jakby ktoś potrzebował pomocy to moja sąsiadka działa w DomDevelopment i maja kilka fajnych inwestycji, nawet samo myślimy czy nie kupić czegoś na wynajem np. dla tekiego PiTT'a Bad-i - Sob 22 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Ale ludzi głupi kupują
Tak z ciekawości, myślisz że wszyscy którzy kupili mieszkania od JW to głupki??Bonczek - Nie 23 Sty, 2011 Myślę, że nie. Jest tutaj kilka wariantów, które imo są głupkami i kilka które nie są Bad-i - Nie 23 Sty, 2011 Politycznie Bonczek - Nie 23 Sty, 2011 Co chcesz byle nie politycznie. Chętnie bym to powiedział, nie lubię tych forumowych wywodów, poza tym muszę iść spać, bo o 20 z hakiem wróciłem do domu, przed chwilą skończyłem ogarniać rzeczy na uczelnię i idę spać bo jutro znowu na 8 do pracy i w dodatku coś dziś nie mogę zebrać myśli PiTT - Pon 07 Lut, 2011 jadąc dzisiaj w mega korku wpadłem na fantastyczny pomysł stworzenia naklejki
"pakuj słoik i wypi@rdalaj!"
Michał - Pon 07 Lut, 2011 PiTT - Wto 08 Lut, 2011 Przeczytalem jeszcze raz to co pisalem i musze sprostowac
Mega slabo wyszedl tekst o remontowaniu przez dlugi czas
Chodzilo mi o fakt ze mozna robic to tak zeby nie przeszkadzac innym
Sam jakbym urzadzal mieszkanie przez jakis dluzszy czas to bym to robil w takich godzinach zeby unikac konfliktow
Napewno nie w swieta i inne wolne dni od 8 rano do 24
A oczywista sprawa jest ze urzadzanie trwa sporo czasu, chyba ze ktos wszystko z miejsca ogarnal Anonymous - Sob 12 Lut, 2011 można zamknąć .... kwadrat zaliczkowany PieQt - Sob 12 Lut, 2011 chwalipiętaAnonymous - Sob 12 Lut, 2011 srali ćwięta