To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

PiTT - Sob 13 Paź, 2012

dobre :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bonczek - Sob 13 Paź, 2012

:lol2:
anjas - Sob 13 Paź, 2012

przepraszam, źle zrozumiałem, czy Martin naprawdę napisał, że Ojciec Chrzestny i Róża to sztuka przez duże S???

Karwa, myślałem, że to po prostu dobre filmy. Ale widać też nie znam się na sztuce przez duże S.

martin.h - Sob 13 Paź, 2012

PiTT, krytykujesz dziewczyny, które ktoś wrzuca do innego tematu, a później sam się śmiejesz jak ktoś Ci pisze, że się nie znasz i nie masz gustu :]
Całe szczęście w tym HH.org to to, że nie musimy się kolegować, ja nie spotkałem się z podobną do Twojej opinią, że film jest nudny, przynajmniej wśród osób, które znam i oglądały ten film. Dla wielu osób (dla mnie też) film ten jest dużo lepszy niż "W ciemności", które walczyło o Oskara.

anjas, trochę nudnawe są już te Twoje intelektualno-filologiczne odpowiedzi i dosrywki. Napisałbyś coś od siebie i na temat :]

Bart - Sob 13 Paź, 2012

martin.h napisał/a:
trochę nudnawe są już te Twoje intelektualno-filologiczne odpowiedzi i dosrywki.

jakby ktoś tak o moich wypowiedziach napisał to byłoby mi miło :]

PiTT - Sob 13 Paź, 2012

śmieje się z Ciebie i tych dyrdymałów które z siebie wyrzucasz

"A jak "Róża" Ci nie wchodzi to cóż, po prostu nie wiesz co dobre, można się nie zgadzać w dzieninie muzyki, gdzie jak wiadomo każdy ma swoje ulubione gatunki czy zespoły, ale kino to kino."

jak to czytam to mam wrażenie że nie do końca myślisz jak coś piszesz
faktycznie nie mam ochoty Cię poznawać osobiście bo poziom który tu prezentujesz skutecznie mnie zniechęca
mylisz się mocno w kwestii kolegowania na forum HH.org... taka właśnie była zasada że jesteśmy grupą kolegów/przyjaciół a nie forum wiejskiego tuningu gdzie co chwila ktoś po kimś jedzie
nie rozumiesz tej idei to zapytam się wprost, po jaką cholerę tu siedzisz i raz budzisz politowanie a innym razem rozbawienie innych użytkowników
nie masz nawet odrobiny odwagi żeby napisać komuś co o nim myślisz

Janusz - Sob 13 Paź, 2012

eeee biadolice obaj równo :P a gdybyście sie spotkali to byłaby miłość i pokój :rotfl:
PiTT - Sob 13 Paź, 2012

Janusz napisał/a:
eeee biadolice obaj równo :P a gdybyście sie spotkali to byłaby miłość i pokój :rotfl:

no nie wiem, my przecież też kiedyś za sobą nie przepadaliśmy... a okazałeś się bardzo miłym gościem, tylko na forum tak cwaniakowałeś ;D

no name - Sob 13 Paź, 2012

:]

PiTT, a ja się śmieję z Ciebie, że kradniesz filmy z netu, ale pewnie nie stać Cię na bilet do kina, wypożyczalnię czy płytę DVD.
Anonymous - Sob 13 Paź, 2012

Obaj jesteście u Pani !
PiTT - Sob 13 Paź, 2012

:rotfl:
skończ już proszę się ośmieszać
życzę udanego weekendu

ps. windowsa też mam pirackiego, ale zakładam że Ty masz tylko oryginały
utworów w mp3 też pewnie nie ściągasz za darmo tylko kupujesz... nieprawdaż? :>

Akurat płyt mam więcej niż Ty koni w Audi, jak coś mi się podoba to kupuję, jak nie to nie słucham :]
PiTT - Sob 13 Paź, 2012

martin.h napisał/a:
Akurat płyt mam więcej niż Ty koni w Audi, jak coś mi się podoba to kupuję, jak nie to nie słucham :]

nie chce mi się czytać tych bzdur, więc poproszę Cię 1 i ostatni raz
odpi@rdol się mały człowieczku i wracaj do trzepania gruchy pod zaćpane szpetne koorwy
pa!

Anonymous - Sob 13 Paź, 2012

:lol2: