To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pimp my motorbike

misiek86electro - Czw 10 Maj, 2012

a tor w skawinie hmmm nie wiem gdzie jest bo tam z kolega jechalismy ale niestety nie dotarliśmy bo nas lesniczy złapał tzn jego ja w zyciu miedzy drzewami jeszcze tak szybko nie napier.dalałe.m
szyszolewo - Czw 10 Maj, 2012

Znam to uczucie spotkać leśniczego w lesie. Serwisu nie znam a własnie się rozglądam za jakimś dobrym serwisem w krakowie . Na tor w skawinie , jadąc autem od strony krakowa skrecasz w druga asfaltowa ulice w prawo (obwodnica skawiny ? ) po miniecu autostrady potem do takiego zakrętu 90 * i na tym zakrecie jest zjazd na polna drózkę prowdzaca do toru :D Jeździsz na jakimś enduro ?
misiek86electro - Czw 10 Maj, 2012

szyszolewo napisał/a:
Znam to uczucie spotkać leśniczego w lesie. Serwisu nie znam a własnie się rozglądam za jakimś dobrym serwisem w krakowie . Na tor w skawinie , jadąc autem od strony krakowa skrecasz w druga asfaltowa ulice w prawo (obwodnica skawiny ? ) po miniecu autostrady potem do takiego zakrętu 90 * i na tym zakrecie jest zjazd na polna drózkę prowdzaca do toru :D Jeździsz na jakimś enduro ?

odwiedz pierwsze strony zobaczysz na czym jezdze, ja full cross kolega enduro

a plany to MX który jest i do tego SM

a TY?

szyszolewo - Czw 10 Maj, 2012

Ja jeżdżę na ktm ie sx 125 , głównie po torach ew jakieś enduro czasem. W moich okolicach jeździ duuza grupa enduro ale jakoś jednak wolę tor mx . Sm byłoby fajne jak codziennie oglądam krakowskie korki .
Jaco - Czw 10 Maj, 2012

szyszolewo napisał/a:
Ja jeżdżę na ktm ie sx 125 , .

zaraz przeczytasz, że 125 są słabe i nudzą się po tygodniu :D

:hhe:

Ryba - Czw 10 Maj, 2012

Jaco, on już jest po kupnie.
Ty jeszcze przed, dlatego chcemy Cię ostrzec.

misiek86electro - Pią 11 Maj, 2012

jaco on ma 2T czyli porównywalnie do 4 T moca :D

Jakie to sa Twoje okolice? mówisz o grupie z krzeszowic?

Jaco - Pią 11 Maj, 2012

misiek86electro napisał/a:
jaco on ma 2T czyli porównywalnie do 4 T moca :D

no tak, ale czy ktoś wcześniej pisał o 125 w 4t ? :>

Ryba - Wto 22 Maj, 2012

polecam całe,
akcja zaczyna się od 0:50

GeKo - Wto 22 Maj, 2012

Głupich nie sieją sami się rodzą.
KarQ - Wto 22 Maj, 2012

Jaki wybrać kask na maxi skuter?

Integrala wolałbym nie, szczęka albo otwarty, ze wskazaniem na ten ostatni. Jaka firma, jakieś propozycje mile widziane.

To moje pierwsze poważne kroki dziedzinie jednośladów; nie uwzględniam doświadczeń z bzyną, czy mz'tką z wiadrem na głowie w latach 90-tych.

Co z ubiorem? Przeznaczenie ma mieć na wojaże krajowe, z bagażem w postaci żony za plecami.

Okoń, liczę na Ciebie :]

Anonymous - Śro 23 Maj, 2012

mam spodnie L do sprzedania tekstylne i buty Alpinestar bardzo mało używane :D
Ryba - Śro 23 Maj, 2012

Karku,
na skuter nie ma co kupować całego, źle to wygląda i jest mało wygodne.
Kolega który śmiga na dość mocnej 250tce jeździ w czymś takim:
http://allegro.pl/kask-ot...2303190579.html (ma chyba starszy model). Bardzo sobie chwali.
Można wchodzić w coś droższego np Shoei, ale to już wydatki z rzędu 1000pln a jednak skuter ma nie kosztować zbyt dużo.

Co do ubioru, to zabij mnie - nie mam pojęcia jak się ubiera na skuter w trasę.

Fake edit: Czesio już pojeżdzone ?

Bonczek - Śro 23 Maj, 2012

Wój przypierdolił motórem i zamienił wrak na spodnie i są teraz do sprzedania, proste chyba?
Ryba - Śro 23 Maj, 2012

No fakt,
spodnie może być prosciej sprzedać :]