HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
kubas - Sob 24 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
Cytat:
Kenet grube czasy jak na jazde astroooooo
nie psuo się to jak francuz to pojechał szybko
I klocki sie nie kończo jak we fordzieeeeeeeeeeeeee no name - Sob 24 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
fokusz??
raczej foka EmerytRs2 - Sob 24 Wrz, 2011 jaik Boga kocham zszedłbym...z 1z 2 sec.
ale co tam wy¶cig zbrojeń
pum 6 slicków
kenet 4
trzeba przyznać że chłopaki chca konkurować, po pumie widziałem wkurwienie pum - Sob 24 Wrz, 2011
kubas napisał/a:
I klocki sie nie kończo jak we fordzieeeeeeeeeeeeee
bo nie hamował pum - Sob 24 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
pum 6 slicków
lol? no tak 2 slicki luzem były bo mi się do piwnicy nie chciało ich nosić
EmerytRs2 napisał/a:
trzeba przyznać że chłopaki chca konkurować, po pumie widziałem kurcze
no kufa po to się jeĽdzi chyba nieeeee?? Kenet - Sob 24 Wrz, 2011 Ja nie mam slicków, trochę januszowych federali, ale w tygodniu jadę do marek po profile w 15" EmerytRs2 - Sob 24 Wrz, 2011 wł±¶nie 15 cali rulez
a co to za ciekawa oferta ?? Dudek - Sob 24 Wrz, 2011 Na wstępie bardzo duże podziękowania dla Keneta za udostępnienie prawego fotela
Impreza była mega, tyulu grubych fur w jednym miejscu nie widziałem już bardzo długo, na torze aż kipiało od american muscle i dudnienia olbrzymich V8
Pare zdjęć z imprezy, bedzie wiecej
Reszta jutro Jakarti - Sob 24 Wrz, 2011 o juz wiem kto biegal z aparatem na tych łukach Dudek - Sob 24 Wrz, 2011 Jakarti, no no
Reszte fot tez tutaj ? Niestety nie jestem jeszcze dobrze obcykany z forum, wiec nie wiem, kto (po nicku) dzi¶ był i do którego tematu wklejac zdjęcia PiTT - Sob 24 Wrz, 2011
Dudek napisał/a:
Jakarti, no no
Reszte fot tez tutaj ? Niestety nie jestem jeszcze dobrze obcykany z forum, wiec nie wiem, kto (po nicku) dzi¶ był i do którego tematu wklejac zdjęcia
saxo to ja
poproszę foty Dudek - Sob 24 Wrz, 2011 Mam Twoje saxo, czarne clio (Jakarti?), zielone clio (?), focusa puma i 106 z klatka (?)
Znaki uzupełnić, to odpowiedni fotki dzi¶ / jutro znajd± się w tematach Jakarti - Sob 24 Wrz, 2011 wszystko, jesli laska, wklej tutaj z tym, ze z linka - moze jakas picassa czy cos.. bo jak wrzucisz w post 100 zdjec to bedzie koniec forum
Kermit - Astra
Pitt - Saxo
Kriss - Focus RS
Sebastian - Pug 106
Emerytek/Bonczek - Clio Sport II
Jakarti - Clio Sport IIIwas79 - Sob 24 Wrz, 2011 Benedykt XVI - papamobileRasputin - Sob 24 Wrz, 2011 A trasa jak wygl±dała?