karoluPL - Pią 03 Sie, 2012 piękności clio, gruba inwestycja
tylko po co ten monitor samsunga na siedzeniu pasażera ?!
planujesz jakiś rewolucyjny system z wirtualnym pilotem czy jak ? zefir - Pią 03 Sie, 2012 zajebistosc!!!!Zadir - Sob 04 Sie, 2012 Geko zrobię jakieś dobre fotki jak już obkleję auto GeKo - Sob 04 Sie, 2012 Zadir, Mam pytanko jeszcze, kuwetki podparłeś tylko w 4 miejscach bo widze że je bardzo mocno podniosłeś od podłogi. W takim przypadku przydałoby się co najmniej jeszcze jedno podparcie w środku lub 2.
A tak to kosior fura mi się podoba. Shamowałeś ją?Barejka - Sob 04 Sie, 2012 GeKo, przepraszam nie znam sie, ale od pewnego czasu zastanawiam sie do czego sluzy taki otawrty laptop pod stopami zeby sie lakier nie wycieral czy moze zeby sie nie brudzilo GeKo - Sob 04 Sie, 2012 Mniej więcej do tego , jak sobie już wytrzesz lakier i wejdziesz parę razy z mokrymi buciorami to szybko rudą ujrzysz. Dla pilota natomiast podparcie pod nogi, jak walniesz w hebel na slicku to wypadałoby się o coś zaprzeć.faldzip - Nie 05 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
jak sobie już wytrzesz lakier i wejdziesz parę razy z mokrymi buciorami to szybko rudą ujrzysz.
potwierdzam, wlasnie tak u mnie jest rasta - Nie 05 Sie, 2012 Jedno upalanie na mokrym i w aucie gdzie jest tylko blacha mamy pod nogami bagno.Zadir - Pon 06 Sie, 2012 Kuwety podparte w 4 miejscach, uważam na nie wsiadając i wysiadając, ale fakt podeprzemy je jeszcze po środku
Auto nie shamowane jeszcze, ale przy okazji podjadę i sprawdzimy ile tam jest GeKo - Pon 06 Sie, 2012 Podeprzyj i daj szerokie podkładki pod spód i u góry, bo w takiej konfiguracji obawiam się, że może im się stać krzywda, zwłascza po stronie pilota . Jakbym wiedział że zrobisz z nich most To bym musiał inny projekt strzelić