To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Clio III Sport, Ogólnie o Tuningu

karoluPL - Pią 03 Sie, 2012

piękności clio, gruba inwestycja :jupi:
tylko po co ten monitor samsunga na siedzeniu pasażera ?! :>
planujesz jakiś rewolucyjny system z wirtualnym pilotem czy jak ? ;D

zefir - Pią 03 Sie, 2012

zajebistosc!!!!
Zadir - Sob 04 Sie, 2012

Geko zrobię jakieś dobre fotki jak już obkleję auto :)
GeKo - Sob 04 Sie, 2012

Zadir, Mam pytanko jeszcze, kuwetki podparłeś tylko w 4 miejscach bo widze że je bardzo mocno podniosłeś od podłogi. W takim przypadku przydałoby się co najmniej jeszcze jedno podparcie w środku lub 2.

A tak to kosior fura mi się podoba. Shamowałeś ją?

Barejka - Sob 04 Sie, 2012

GeKo, przepraszam nie znam sie, ale od pewnego czasu zastanawiam sie do czego sluzy taki otawrty laptop pod stopami :P zeby sie lakier nie wycieral czy moze zeby sie nie brudzilo ;D
GeKo - Sob 04 Sie, 2012

Mniej więcej do tego :) , jak sobie już wytrzesz lakier i wejdziesz parę razy z mokrymi buciorami to szybko rudą ujrzysz. Dla pilota natomiast podparcie pod nogi, jak walniesz w hebel na slicku to wypadałoby się o coś zaprzeć.
faldzip - Nie 05 Sie, 2012

GeKo napisał/a:
jak sobie już wytrzesz lakier i wejdziesz parę razy z mokrymi buciorami to szybko rudą ujrzysz.

potwierdzam, wlasnie tak u mnie jest :(

rasta - Nie 05 Sie, 2012

Jedno upalanie na mokrym i w aucie gdzie jest tylko blacha mamy pod nogami bagno.
Zadir - Pon 06 Sie, 2012

Kuwety podparte w 4 miejscach, uważam na nie wsiadając i wysiadając, ale fakt podeprzemy je jeszcze po środku :)

Auto nie shamowane jeszcze, ale przy okazji podjadę i sprawdzimy ile tam jest :)

GeKo - Pon 06 Sie, 2012

Podeprzyj i daj szerokie podkładki pod spód i u góry, bo w takiej konfiguracji obawiam się, że może im się stać krzywda, zwłascza po stronie pilota . Jakbym wiedział że zrobisz z nich most :rotfl: To bym musiał inny projekt strzelić :D