rasta - Śro 24 Paź, 2012 Kombi świetny wybór, motor zapierdala, na rolkach seria wypluwa 150 koni lekko. Remap grosze kosztuje i mamy wariata, co do automatu to się nie wypowiadam na pewno zamula i sporo więcej przez niego pali. Znajomy ma Focusa z tym motorem w manualu, a jego szwagier Mondeo z tym motorem w automacie i w trasie to 10 l ropy kotłuje ten Mondek, a Foca manual znacznie mniej. Bolączek jako takich nie ma, jak to w dieslu, dwu-masa, turbo, wtryski wiadomo, jak dobrze traktowane to sporo się napuka km ale wcześniej czy później padnie bo to się zużywa. Serwis tani, fura dobrze się prowadzi, rude nie robi problemów, jakby co mam speca Wujka Zbyszka GeKo - Śro 24 Paź, 2012 Jeszcze pompy paliwa były awaryjne do któregoś tam roku, najpierw zacierały wtryski, następnie padała pompa i trzeba było wtryski robić jeszcze raz.
Serie faktycznie plują ponad 150KM. Natomiast odczucia z jazdy słabe jedzie miedzy 2-3tys potem sie nie dzieje nic. na trasie miedzy 5-7l.rasta - Śro 24 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Jeszcze pompy paliwa były awaryjne do któregoś tam roku, najpierw zacierały wtryski, następnie padała pompa i trzeba było wtryski robić jeszcze raz.
Dawno i nieprawda.
GeKo napisał/a:
Serie faktycznie plują ponad 150KM. Natomiast odczucia z jazdy słabe jedzie miedzy 2-3tys
Jakto diesel Kuner - Śro 24 Paź, 2012
rasta napisał/a:
Kuner, jakby co mogę mieć getraga do ST w dobrej kasie
Jaki to prajs bo dziś dostałem ciekawą ofertę, może masz ciekawszą?rasta - Śro 24 Paź, 2012 Dawaj na pw za ile możesz mieć to pomyślimy.GeKo - Śro 24 Paź, 2012 Rasta to tam siedzi ten sam Getrag co w ST?rasta - Śro 24 Paź, 2012 TakGeKo - Śro 24 Paź, 2012 to fajna skrzynia, bez sprzęgła przyjmuje biegi rasta - Śro 24 Paź, 2012 Nie w ST, zmiana biegów trwa wieczność...GeKo - Śro 24 Paź, 2012 W dyszlu fajnie, choć oczywiście nie w trybie STF, ale powiedzmy że w razie awarii da sie bezproblemowo przejść przez wszystkie biegi w górę i w dół.Barejka - Czw 25 Paź, 2012 GeKo, jak w 106