a że i tak większość odpada przed 14 to zostają 2 godziny jazdy non stop
Można w razie czego pokombinować i dać info innym upalaczom by
dzień jakoś zapchać i zejść do przyzwoitej kwoty.
Dobrze wiemy ile osób ma dosyć po kilku godzinach M - Wto 10 Sty, 2012 Robi się jakaś paranoja z tego.Anonymous - Wto 10 Sty, 2012
no name napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
a że i tak większość odpada przed 14 to zostają 2 godziny jazdy non stop
Można w razie czego pokombinować i dać info innym upalaczom by
dzień jakoś zapchać i zejść do przyzwoitej kwoty.
Dobrze wiemy ile osób ma dosyć po kilku godzinach
ale dla mnie to jest plus 130-200 pln moge zapłacić chętnie za radom i śmigać sobie do upadłego (albo tak jak ostatnio aż się płyn we wspomaganiu zagotuje) M - Wto 10 Sty, 2012 Ale radom to jest taka piaskownica troszkę, nie żeby był jakimś orłem ale po ułężu to tak trochę mi się nie chce.no name - Wto 10 Sty, 2012 Odnośnie Radomia to trzeba by już załatwiać powoli jeżeli coś,
przynajmniej termin zarezerwowaćKenet - Wto 10 Sty, 2012 Pojebało kogoś z tymi cenami, jak mam płacić 300 zł za możliwość zdarcia opon na Ułęży to pierdolę biedę i wolę jechać na Poznań za 130 zł więcej - mam tor, mam tarki, mam pitlane
Przypominam też, że w tym roku dawało radę jechać Ułęż za 200 zł jak było więcej niż 20 aut
Jeśli faktycznie 300 zł to będzie minimum to ja jeżdżę na Kielce i wreszcie na NMnP, a nie na Ułęż, sorry.M - Wto 10 Sty, 2012 Niestety masz rację Kenet, może się ogarną z tymi cenami bo troche przeginka jest.no name - Wto 10 Sty, 2012
M napisał/a:
Ale radom to jest taka piaskownica troszkę,
Ciężko porównać tor gokartowy do Kielc, Poznania czy Ułęża,
tak czy inaczej można tam pojeździć i technika się liczy.
Mnie tam ryba, jak coś to mogę ogarnąć albo i nie, tylko
by puchar nie skończył się na Bemowie i 1/4 mili M - Wto 10 Sty, 2012 Potrzebuję orła ktory mi znajdzie numer telefonu na tej pięknej stronie http://racing.pl/no name - Wto 10 Sty, 2012 Masz maila szkola@racing.plsiema - Wto 10 Sty, 2012
no name napisał/a:
Odnośnie Radomia to trzeba by już załatwiać powoli jeżeli coś,
przynajmniej termin zarezerwować
No name, to jak masz jakieś możliwości to organizuj. Ja tam chętnie raz Radom pojadę.no name - Wto 10 Sty, 2012
siema napisał/a:
No name, to jak masz jakieś możliwości to organizuj.
Mam ale musi być konkret że jedziemy Radom,
już jeden termin sobie spaliłem a nie bardzo chcę
urwać kontakt jaki tam mamKenet - Wto 10 Sty, 2012 Ogólnie to chujem wieje , bo nawet głupi Rally Służewiec vel. 4Turbo Motul Kap teraz kosztuje 120 zł za wjazd i łącznie mniej niż 10 minut jazdy...
300 zł za 6 godzin na Ułęży, gdzie tak naprawdę płaci się za wjazd na lotnisko bo jazda z instruktorem innym niż Wróbel (którego zadanie ogranicza się tylko do naciśniecia dwa razy na stoper) mija się wogóle z celem, a sam Wróbel też za dużo nie jest wstanie powiedzieć bo zaraz po przejeździe spieszy się na start. Mnie już 250 zł wydawało się przeginką, a biorąc pod uwagę obecne i przyszłe ceny paliwa, ogólnie rzecz biorąc kryzys - jak można podnosić cenę w takiej sytuacji... Wolałbym 30 aut po 200 zł (gdzie i tak większość pierdoli intruktorów i jeździ sama) niż 10-15 za 300...
Niby 50 (100zł) więcej, ale koorwa to jest podwyżka o 25% (50%) Tak naprawdę to ja to jakoś bym przebolał finansowo bo "sponsor" więcej by położył, ale przestanę jeździć bo po prostu wkooorwia mnie takie podejście. Gdyby oferowali w tej cenie coś nowego, bardziej profi, sprawniej itp. itd. to jeszcze. Ale po co, skoro frajerzy i tak nie mają gdzie jechać, więc nie kupią swoim dziewczynom nowych majtek, a dołożą do kieszeni organizatora.
Na Kielcach bawiłem się jeszcze lepiej jak na Ułęży i tam będę jeździł. Opony nie schodzą, jest kawiarnia, a i sam tor więcej uczy niż Ułęż.
Yebać Ułęż po 300, ogarniajmy jak najwięcej Kielc i Poznań!
Jeszcze odnośnie kartingów typu Radom, czy o zgrozo Wyrazów - nuda, mnie to już nie jara. Jak chcę poupalać na 2ce to mogę w drodze do pracy.no name - Wto 10 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Radom, czy o zgrozo Wyrazów
Nie porównuj bo grzeszysz Kenet - Wto 10 Sty, 2012 Specjalnie podkreśliłem różnicę
Chodzi o sam fakt specyfiki tego toru - 2gi bieg i lewa noga dają sporo frajdy ale mega szybko się to nudzi. Takie moje zdanie, każdy może mieć inne. Oczywiście jak będzie hotkeczowy Radom to polecę przegrać z Kubasem i Morsem, ale wolałbym inne obiekty.