ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
Przem_106 - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Finlandia 17:42
Rukwa! Kajetanowicz się odezwał...
Ja sie ścigam z Rojem i Wróblem, a Ty Przemku musisz się ścigac z własnym cieniem
To nie tak.
Po 1 - auto trzeba dobrze ustawić
Po 2 - nie można zbyt dużo ciąć, max jednym kołem
Po 3 - mało bokami, dużo prostować
Myślę, że Jaco, B-rey Fidi czy Loko już jutro rzucą screena 16:XX
idę spaćroj - Nie 04 Mar, 2012
Przem_106 napisał/a:
jak ustawić na:
fin, gre, fra?Przem_106 - Nie 04 Mar, 2012
roj napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
jak ustawić na:
fin, gre, fra?
Na każdy inaczej CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
Przem_106 napisał/a:
Opona szuter suchy
Skrzynia pół długa
Zawias pół twardo
Napęd o jeden w prawo
Heble o jeden w lewo
Siła hamulca dwa w prawo
Stering dwa w prawo
Przem_106 napisał/a:
Po 2 - nie można zbyt dużo ciąć, max jednym kołem
Są miejscówki że trzeba przejść prosto ale generalnie zgadzam sie z Tobą. I staram sie.
Przem_106 napisał/a:
Po 3 - mało bokami, dużo prostować
Ni ch*** ! Albo bokiem albo wcale. a tak serio jak się staram bardzo prostowac to mi zawsze na wyjściu brakuje tych 5cm i ... gong.
No trudno trzeba trenować, na pewno się nie poddam CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
roj napisał/a:
jak ustawić na:
fin, gre, fra?
Na razie rozkminiamy fine.
Jak ktoś zejdzie w Finlandii poniżej 17:00 i to udokumentuje to bierzemy się za gre, a na razie trzeba katować.Wrobel - Nie 04 Mar, 2012 CHRZANEK, 18.22.84 i myslalem ze moge isc spokojnie spacPrzem_106 - Nie 04 Mar, 2012 Spróbuj tak:
Opona szuter suchy
Skrzynia - pół długa (średnia)
Zawias - 1, 2 w lewo
Napęd 1, 2 w prawo
Heble o jeden w prawo
Siła hamulca 3, 4 w lewo
Stering 1, 2 w lewoWrobel - Nie 04 Mar, 2012 Przem_106, jutro sprawdze twoje setupy, ustawialem bardziej jak Chrzanek ale i tak jeszcze inaczej
slodkich snow CHRZANEKroj - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Stering dwa w prawo
?
ja miałem ustawione dwa w lewo, albo jest to rozwiązanie dla Ciebie jak zejść z czasu albo ja sieknę <18
Przem_106 napisał/a:
Stering 1, 2 w lewo
o toto
Przem_106 napisał/a:
Na każdy inaczej
kuwa, no rada na pomuka jak nic CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
Wrobel napisał/a:
lodkich snow CHRZANEK
Ja też Cię "ajlowju" ale już dziś nie mam siły - słaba koncentracja i już nie da rady.
Jutro za to bardzo chętnie...
Gra technicznie nie ma tego poziomu co Gran turismo czy Forza, o RBR nie wspominając ale kocham ją za "grywalność".
To chyba jedyna gra gdzie można wejść bombą w zakręcie jeszcze poprawić i wyjść power slajdem i czuć się jak Ari Vatanen w 405 Turbo na Pies Peak...
Mój cel zejść poniżej 18:00 przed Wróblem i Rojem
roj - Nie 04 Mar, 2012 francja, pierwsza próba rajdu na raz - 23:30:03, oszukali mnie z pogodą
Francja jest moim zdaniem 3x bardziej wymagająca niż finlandia, jeden dzwon i narraAnonymous - Pon 05 Mar, 2012 Colin 2005 jest bardzo podobny pod względem fizyki ale grafika jest dużo lepszazefir - Pon 05 Mar, 2012 no i 2005 mam oryginal w domu na 5 cd Janusz - Pon 05 Mar, 2012
Przem_106 napisał/a:
W dalszym ciągu nie potrafię wrzucać screenów
jak Ci sie wyświetla powtórka z Twoim czasem, naciskasz guzik na klawie na którym pisze printscren, czy jakoś tak, może być np skrótem napisany PRTSCR albo coś w tym stylu, zazwyczaj jest on w górnej części klawiatury nad strzałkami jak go naciśniesz nie stanie się kompletnie nic wiec wychodzisz z gry otwierasz painta, klikasz prawym klawiszem myszki i dajesz "wklej". I wtedy pojawi się ten obrazek z gry Teraz dajesz plik->zapisz jako-> zmieniasz format na JPG nadajesz nazwę i wybierasz miejsce zapisu potem wchodzisz już wiesz co robić Wrobel - Pon 05 Mar, 2012
roj napisał/a:
ja jechałem imprezą ale nie wiem czy w tej grze jest jakakolwiek różnica między furami?
qbus sprzedal mi informacje ze Cordoba jest najszybszym WuRCem... sprawdzcie sami ... pykam szybko finke i ide spac
edit:
chwile poprobowalem i biorac pod uwage jakis tam moj blad za kazdym razem, to jestem w stanie porownywalnie szybko pojechac 206,subaru i focusem... lancer i corolla odstaja, a cordoba zapierdala