iQ - Pią 13 Gru, 2013 Mnie oczy bolo M - Pią 13 Gru, 2013 Nie boli ale brzuch potrafi urosnac Jakarti - Pią 13 Gru, 2013
rabarbar napisał/a:
dupa lub kręgosłup nie boli od siedzenia caly dzien przed kompem ?
kregoslup boli po 4-5 latach Anonymous - Pią 13 Gru, 2013 Zapomniałbym wrzucić corocznych życzeń dla generała
NA POHYBEL SKURWYSYNOM !!!!
M - Pią 13 Gru, 2013
Nawet w piekle go nie chcąAnonymous - Pią 13 Gru, 2013 osz karwa,pomylilem tematy
ja czekam i juz mam gotowy projekt koszulki "nie płakałem po generale" PiTT - Pią 13 Gru, 2013 karwa sami doradcy się znaleźli
po pierwsze wrzucaj cv gdzie sie da, oczywiscie w granicach rozsadku
chcesz w reklamie to wal do sieci reklamowych i portali, staz moze zmienic sie z czasem w pelny etat... trzeba tylko chciec i probowac w roznych miejscach
nie ma zlotej rady... no chyba ze jestes z domu bogaty to masz to w pompie i tylko odcinasz kupony Janusz - Pią 13 Gru, 2013
qbus napisał/a:
Jako twarz marki z branży oponiarskiej?
jeśli tylko jesteś w stanie ogarnąć coś takiego to jak najbardziej Cartoon - Sob 14 Gru, 2013
Cytat:
Michał Kłębek
Jakiś JSowiec szuka pracy? Mam ofertę do przekazania w dobre ręce.
widełki: 58-75 zł/h netto + VAT, możliwa umowa o pracę
wymagania: nodeJS, ExtJS + English szprache
miejsce: Warszawa, Poznań lub zdalnie
Jak ktoś byłby zainteresowany niech da znać to prześlę całą ofertę
Bonczek - Sob 14 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
szukaj w reklamie. tam nawet studiow nie trzeba jak masz łeb na karku
Patrząc po niektórych znajomych z mojej uczelni to nawet nie mając łba na karku się udaje a ja do dziś nie wierzę jak to działa bez urazy dla osób pracujących w tej branży.Kamill - Sob 14 Gru, 2013
Cartoon napisał/a:
Cytat:
Michał Kłębek
Jakiś JSowiec szuka pracy? Mam ofertę do przekazania w dobre ręce.
widełki: 58-75 zł/h netto + VAT, możliwa umowa o pracę
wymagania: nodeJS, ExtJS + English szprache
miejsce: Warszawa, Poznań lub zdalnie
Jak ktoś byłby zainteresowany niech da znać to prześlę całą ofertę
Ciekawe czy to nie do naszego zespolu , wszystko by pasowalo;)Anonymous - Nie 15 Gru, 2013 gdybym tylko wiedział co to jest ten js..... Jakarti - Nie 15 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
szukaj w reklamie. tam nawet studiow nie trzeba jak masz łeb na karku
Patrząc po niektórych znajomych z mojej uczelni to nawet nie mając łba na karku się udaje a ja do dziś nie wierzę jak to działa bez urazy dla osób pracujących w tej branży.
Spoko Bonku, niektorzy nawet do tego sie nie nadaja )kamil - Nie 15 Gru, 2013 Adamwarszawa, idealnie się wpasuje w socialmedia. Idź do jakiejść agencji soszjalowej, Robiłeś w WoM, ziom to przyszłość w marketingu, więc ta umiejętność, która robiłeś może idealnie się komuś przydać,Bonczek - Nie 15 Gru, 2013 Zdublowany post - do usuniecia.