M - Czw 13 Wrz, 2012 Ja mam bardzo dużo uwag do prędkości działania aplikacji na andro, tzn zamulania przy przełączaniu pomiędzy aktywnościami (activity) - i często mówię "ku..rwa".
Jestem bardzo wymagający jeśli chodzi o reakcję systemu na to co robi użytkownik.
Dobra, wiem mniej więcej o co Ci chodzi. Je.biesz biedę i chcesz mieć coś co się dobrze używa.
Howgh!Michał - Czw 13 Wrz, 2012 Ja trochę nie rozumiem stwierdzenia
"jest to telefon i ma służyć do dzwonienia"
Przepraszam bardzo, ale czemu tylko do dzwonienia jeśli akutalna technologia pozwala na wiele wiecej. Można robić niezłe zdjęcia, grać w giery itd itp. Nic z wyżej wymienionych rzeczy nie wpływa negatywnie na wielkość telefonu , na trzymanie baterii.206 Gti - Czw 13 Wrz, 2012 Jestem juz zapisany na Iphone 5 - tyle w temacie.was79 - Czw 13 Wrz, 2012 Bart - Czw 13 Wrz, 2012
edit - was mnie ubiek o ułamki sekund!M - Czw 13 Wrz, 2012 A masz kompatybilny samochód z Iphonem 5?siema - Czw 13 Wrz, 2012
edit: Kurna w robocie nic nie robią tylko się ze mną scigająPiTT - Czw 13 Wrz, 2012 M, napiszę tylko tyle
po androidzie przestałem często mówić "koorwa" w kierunku telefonu...
po prostu działa i zapominam o nim
robię co muszę, dzwonię, piszę, fotki cykam, słucham muzyki, używam apek, wszystko działa bez najmniejszego problemu
czy istotny dla Ciebie jest argument w postaci absolutnej stabilności telefonu?
ani razu mi się nie zawiesił, zresetował itd.
gaśnie tylko wtedy kiedy ja tego chcę albo bateria pada
z androidem bywało różnie, czasami się zawieszał, czasami potrafił wyłączyć w nocy i budzik nie zagrał...
jak będzie inny tak stabilny system + dizajn który w 100% mi odpowiada to chętnie zamienię ajfona na coś innego, ja póki co nic innego nie znalazłem zefir - Czw 13 Wrz, 2012 dosyć często mam okazję się bawić Iphonem i mimo że wogóle nie mam zapędów by go mieć, mój HTC Desire Z mimo że jest nowszy , zamula przy starszym 3GS z najnowszym softem
no i ta synchronizacja z iTunes WTFMucha - Czw 13 Wrz, 2012 bizon - Czw 13 Wrz, 2012 desire z, mimo, ze ma swoje zajebiste zalety, to jest bardzo powolny, rowniez wzgledem s2, wiec akurat tych 2 to nie ma co porownywac.Cartoon - Czw 13 Wrz, 2012 Mi za niespełna 30 dni kończy się umowa, więc pewnie zakupię wtedy nowego srajfona- jak się nie przyzwyczaję to pójdzie na allegro z dobrą przebitką zefir - Czw 13 Wrz, 2012
bizon napisał/a:
desire z, mimo, ze ma swoje zajebiste zalety, to jest bardzo powolny, rowniez wzgledem s2, wiec akurat tych 2 to nie ma co porownywac.
tylko ze 3gs jest od niego technologicznie rok starszy premierowo
o takie mnie coś chodzi
chyba za bardzo się napinacie tym Ajfonem 5
ja dopiero dziś obadałem że są jakieś nowości od Appla was79 - Czw 13 Wrz, 2012 ooo widzę, że psy dobiegły 206 Gti - Czw 13 Wrz, 2012