CHRZANEK - Pią 03 Maj, 2013 Każdy patrzy przez pryzmat swojego punktu widzenia...
Ja mam samochód zgodny z regulaminem nieistniejącej już klasy N-0...
Nie ma klasy dla takich samochodów anie w RPP ani RD3L (przepraszam RSMOŚ).
Tzn. pojechać można ale o jakiejkolwiek konkurencyjnosci w klasie nie ma mowy.
Dlatego celuje w wyścigi...Bad-i - Nie 05 Maj, 2013 Panowie prosba, jak odczytywac michelinowe
PA 00, SA00, SA20 i dlaczego w cenniku nie ma ME01?
No ja wlasnie nie widze tam nic na temat sa czy pa a tym bardziej me w cennikuqbus - Pon 06 Maj, 2013 PA00 to media w miekkiej mieszance
SA00 to miekki slick
Sa20 to sredni slick (odpowiednik twardego w pirelli)
ME nie znam... przez chwile zmienialy sie oznaczenia wiec moze o to chodzi?Bad-i - Pon 06 Maj, 2013
qbus napisał/a:
PA00 to media w miekkiej mieszance
SA00 to miekki slick
Sa20 to sredni slick (odpowiednik twardego w pirelli)
ME nie znam... przez chwile zmienialy sie oznaczenia wiec moze o to chodzi?
Tak tez wyczytalem na Czeskiej stronie. Widac ze u nas zapomnieli aktualizowacBad-i - Pon 06 Maj, 2013 Mamy na forum jakiegos dobrego "kreta" od pogody.
wez telefon do rajdowki ...
jedziemy jako chyba 6ta zalaga w rpp wiec moge Ci slac pogodowe smsy
po mecie odcinka
A bardzo chetnie, ale nowki oponki zamawiam i nie wiem w co celowac (a kontenera nie zakupie )rundi - Pon 06 Maj, 2013 Ponoć czwartek upał , piątek deszcz i burze a sobota przesychająco spodziewam się totalnego zamieszania o ile się to sprawdzi.Bad-i - Pon 06 Maj, 2013
rundi napisał/a:
Ponoć czwartek upał , piątek deszcz i burze a sobota przesychająco spodziewam się totalnego zamieszania o ile się to sprawdzi.
Szczegolnie na szutrowych łącznikach CHRZANEK - Pon 06 Maj, 2013 Szutrowy łącznik (taki łącznik wląsciwy) jest chyba tylko jeden.
Ja bym szedł w cięte slicki... Upału raczej nie będzie więc miekka mieszanka.
PS: Choc jak to mawiał Mordarski: "Slick z przodu, media z tyłu - tak ma być".106 - Pią 10 Maj, 2013 bad-i, mick, rundi juz po bk. wszyscy sa na liscie startowej.
u nas tez wszystko ok. odcinki nawet nie zle... z roku na rok jest bardziej kreto.
powodzenia Barejka - Pią 10 Maj, 2013 jutro bede ogladal