narazie w r19 sa felgi z r5 poniewaz w r5 robie nastepna mala rewolucje k-mart - Pon 01 Paź, 2007 witam wyznawce mojej ulubionej marki! :564:
R19 - wyglada na piekna! Szkoda ze nie 3d, wiekszy rarytas. Ale 5d jest bardziej praktyczna Misiek_lbn - Pon 01 Paź, 2007 mnie naszło bardziej na 5D niż 3D jakoś
nie sprzedajesz wkrótce wasq - Pon 01 Paź, 2007
k-mart napisał/a:
witam wyznawce mojej ulubionej marki! :564:
R19 - wyglada na piekna! Szkoda ze nie 3d, wiekszy rarytas. Ale 5d jest bardziej praktyczna
hmm raczej 5d to rarytas bo 3d pelno
k-mart masz jeszcze r5 ??
jesli tak zapraszma na stronke klubu r5 Loko - Pon 01 Paź, 2007 Witam
A fotka w avatarze to skad jest co to za miejsce?wasq - Pon 01 Paź, 2007 tor kielce - miedziana górak-mart - Wto 02 Paź, 2007
wasq napisał/a:
hmm raczej 5d to rarytas bo 3d pelno
hehe tak czy inaczej R19 16v phI to juz kultowy samochod.
wasq napisał/a:
k-mart masz jeszcze r5 ??
jesli tak zapraszma na stronke klubu r5
poruszam sie nia na codzien!
Chetnie skorzystam, thx!
:564:saxorulez - Wto 02 Paź, 2007 witamy.. ładna R5
jak to jeżdzi? ma zawias? hamulce?Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 mialem kiedys taka R5 5d czerwona, zajebiste autko, 1.4 75koni nawet przy tej masie sie ruszalo, malo palilo, ale czesto sie psulo, rocznik 86 wiec jeszcze nie skladany w rumunii czy gdzies tam, i nawet blacha byla w super stanie , funkcjonalne malenstwo, mailem wybita tylna belke jak jezdzilem to walilo jak mlotem ale baaardzo milo wspominam to auto jezdzilem nim najdluzej chyba z 6lat.... bylismy prawie nierozlaczni wasq - Wto 02 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
witamy.. ładna R5
jak to jeżdzi? ma zawias? hamulce?
1,4 Turbo bardzo ladnie zapina jednak sa juz plany co do nastepnej zmiany motoru
tarcze przod brembo max + ferodo premier w najblizszym czasie zmiana na 259mm z r19 16v + takie tarcze jak mam w r19 wentylowane nawiercane + ferodo premier
zawias byl gwint na sachs sport dorabiany wymienilem na amorki lekko obnizone utwardzone ze sprezynami -60mm
z tylu belka jeszcze seria nie mialem kiedy sie zbarac za przekladke belki z turbawki czyli 4 drazkowej sztywniejszej z tarczowkami
na wiosne juz bedzie na aucieCHRZANEK - Śro 03 Paź, 2007 Witam nowego kolegę i jego renaty.
Widać że dużo pracy poświęcileś 5tce
Co prawda bad look mi się nie podoba, ale ilu ludzi tyle opini.
Pora trochę doprowadzić 19 wasq - Śro 03 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Witam nowego kolegę i jego renaty.
Widać że dużo pracy poświęcileś 5tce
Co prawda bad look mi się nie podoba, ale ilu ludzi tyle opini.
Pora trochę doprowadzić 19
badlook jest ok do r5 pasuje gorzej ze shrekami(lusterkami) ktore juz mi sie znudzily i juz mi sie nie podobaja mma juz serie
co do r19 wsumie poza lakierem jest juz z nia prawie wszytko ok na wiosne juz czekaja fele oraz obnizone springi a w zeszlym tygodniu doszedl juz kpl wydech z nierdzewki Michał - Śro 03 Paź, 2007
Cytat:
badlook jest ok
nie ziom, zły widok nie jest ok , ok ?wasq - Śro 03 Paź, 2007
Michał napisał/a:
Cytat:
badlook jest ok
nie ziom, zły widok nie jest ok , ok ?
kazdy ma swoje zdanie Michał - Śro 03 Paź, 2007
wasq napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
badlook jest ok