karoluPL - Nie 26 Sty, 2014 Nie chce tu robic zamieszania wśród przetargu, tyle, ze nowe zwykłe iphony 5'ki juz mozna kupic od 1700-1800 na allegro i tablicy(cena właściwie ta sama co plastikowy nowy 5C), bo sam miałem kupować, ale w końcu wziąłem od Jakarti'ego.
A i niedawno w ispot iphone 5 16GB były wyprzedane po 1999 na pełną fakturę vat 23 PiTT - Nie 26 Sty, 2014 spoko
cene podalem z czapy bo nie sprawdzalem jeszcze Rasputin - Nie 26 Sty, 2014
karoluPL napisał/a:
A i niedawno w ispot iphone 5 16GB były wyprzedane po 1999 na pełną fakturę vat 23
Hmm...pomimo,że Pitt ma zawsze dobry towar i ceny to musze się tu zgodzić z karoluPL. Ostatnio sie rozglądałem za 5 i gdzieś nówkę sztukę widziałem nawet 1650zł.PiTT - Nie 26 Sty, 2014 ej nooo ale tez bez jaj
ajfon 5 nowy za 1650zl? gdzie kurde to biore od reki
nie mylmy cen wyjsciowych do sprzedazowychKenet - Nie 26 Sty, 2014 Z simlockiem z zagranicznych sieci ludzie wystawiają i kupują w takich cenach, a potem płacz, że zasięgu nie ma i nie da się rozblokować, albo kosztuje to 500 zł GeKo - Nie 26 Sty, 2014 Ale tyle to kosztuje bo tyle roboty (ewentualnie istnieje spore ryzyko uwalenia telefonu) czy z zasady czeszemy frajera bo chciał kupić tanio PiTT - Nie 26 Sty, 2014 kenet dobrze prawi... dlatego 1800 proponuje Kenet - Nie 26 Sty, 2014 Wszystko zależy od sieci z jakiej tel. pochodzi, google 5s i wszystko jest jasne.rasta - Nie 26 Sty, 2014 Za 1700 pln są nówki z do wzięcia z Polskiej dystrybucji.PiTT - Nie 26 Sty, 2014 no to niech bedzie 1750
w takim razie jak juz sobie cos kupie to wtedy wrzuce go na allegro do licytacji
poki co nie mam cisnienia Pirania - Śro 29 Sty, 2014 Polecam uwadze nieprzekonanym
oraz dziś stwierdziłam, że muszę powalczyć z pewnym błędem (ubijało mi po najnowszej aktualizacji) wszystkie możliwe aplikacje do wysyłki sms. Rożne sposoby doraźne nie pomogły więc zdecydowałam się na przywróceniu ostawień fabrycznych.
Okazało się, że cały proces trwał jakieś 8 minut bo dzięki wybraniu opcji ustawień fabrycznych z przywracaniem danych, które motka zbierała na moje konto google wszystko, łącznie z aplikacjami zostało przywrócone, a dzięki trzymaniu kontaktów zaimportowanych do chmury nawet kontakty wróciły w sek wniosek - pomogło i już SMSy działają bez problemów.Kamill - Śro 29 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
Polecam uwadze nieprzekonanym
oraz dziś stwierdziłam, że muszę powalczyć z pewnym błędem (ubijało mi po najnowszej aktualizacji) wszystkie możliwe aplikacje do wysyłki sms. Rożne sposoby doraźne nie pomogły więc zdecydowałam się na przywróceniu ostawień fabrycznych.
Okazało się, że cały proces trwał jakieś 8 minut bo dzięki wybraniu opcji ustawień fabrycznych z przywracaniem danych, które motka zbierała na moje konto google wszystko, łącznie z aplikacjami zostało przywrócone, a dzięki trzymaniu kontaktów zaimportowanych do chmury nawet kontakty wróciły w sek wniosek - pomogło i już SMSy działają bez problemów.
Ale dalej masz kitkata, nie odinstalowało aktualizacji ?Pirania - Śro 29 Sty, 2014 Przeczytałam jak mi żarło baterię, że ściągniecie KitKata jest procesem nieodwracalnym dla systemu. Ale, że bateria wróciła do poprzedniej wytrzymałości to nic nie robiłam. Wiec robiąc przywracanie nie miałam "obaw". Wróciła nawet moja nie stockowa tapetka rasta - Śro 29 Sty, 2014 Ciekaw o na ten filmik właściciele Isronóf Pirania - Czw 30 Sty, 2014 Njusik z ostatniej chwili - dział mobile Motorola sprzedany własnie przez Google firmie Lenovo