To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Święty - Pon 31 Mar, 2014

a moze Audi 90Q... :rotfl:
ptaku - Pon 31 Mar, 2014

No w koncu ktos dal sledziowi wody :) szukam auta od jakichs 2 miesiecy ale jest masakra nejchetniej przytulil bym cos z 1.6 ale z potencjalem aby znalezc sie w odpowiednio nisikiej klasie dla nowicjuszy i tam probowac swoich sil. Poki co Kamil mowil ze przemysli sprzedaz swojego Puga. A co do Crxa Cartoona spoko opcja gdyby nie to ze fo chrupie i ma jakies tam dziury na wylot.
PiTT - Pon 31 Mar, 2014

tego od Kamila moge smialo polecic, zreszta Vlodek odpowiada za jego stan, wiec nie trzeba wiecej rekomendacji
mysle tylko ze za 8k to nie sprzeda w takim setupie...

tak na marginesie, po co Ci takie male auto skoro gti robi doslownie wiatrak z tych 106/saxo :lol2:
rozumiem ze chcesz poczuc sie jak w gokarcie... to faktycznie wtedy ma sens, ale tylko w takim przypadku
ja swoje saxo vts sprzedale dużooo drożej i jeździło mi się jak zabawką, niby wszystko fajnie, ale wolne to jednak... obecniej 3/4 rodzinnych kombi jest szybsze ;D

M - Pon 31 Mar, 2014

PiTT napisał/a:
ja swoje saxo vts sprzedale dużooo drożej i jeździło mi się jak zabawką, niby wszystko fajnie, ale wolne to jednak... obecniej 3/4 rodzinnych kombi jest szybsze

Ale passatem nie pójdziesz grubo na upalaniu :)

PiTT - Pon 31 Mar, 2014

M napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja swoje saxo vts sprzedale dużooo drożej i jeździło mi się jak zabawką, niby wszystko fajnie, ale wolne to jednak... obecniej 3/4 rodzinnych kombi jest szybsze

Ale passatem nie pójdziesz grubo na upalaniu :)

akurat od passata takie saxo jest chyba szybsze... mialem na mysli te wszystkie nowe beemki, audiole, merce :)
od suvow to juz chyba nie bo pamietam jak saxo szlo praktycznie identycznie jak 260KM cx7 o_O

was79 - Pon 31 Mar, 2014

PiTT napisał/a:
niby wszystko fajnie, ale wolne to jednak na 1/4 mili lub od świateł do świateł

PiTT napisał/a:
obecniej 3/4 rodzinnych kombi jest szybsze na prostej ;D

fix'd

PiTT - Pon 31 Mar, 2014

true :]
ptaku - Pon 31 Mar, 2014

PiTT: to ma byc prezent na 30 zona dala zielone swiatlo wiec szukam. Co do Golfa to moze i jest szybsze ale tak nie skreca. Poza tym Golf jest typowym seryjnym dupowozem do wozenia zony i dziecka, szkoda bylo by mi go porosyowac, uszkodzic czy pojechac na maxa po wertepach. Co do Kamila to mowil ze pomysli i w tym tyg obiecal przeslac foty co do ceny to jest to auto w moim zasiegu.

Swiety: Audi 90Q bardzo spoko opcja na zime i do polatania ale z silnikiem 2.3 znalazlbym sie w klasie z EVO, Imprezami itd. i nawet jak bym sie juz wjezdzil i wyczul auto to nigdy nie zgarne zadnego porzadnego miejsca w tym aucie :/

Cartoon - Pon 31 Mar, 2014

Jak wyłożysz 8k to dostaniesz CRXa z naprawionym progiem ;)
Anonymous - Pon 31 Mar, 2014

ptaku, a myslisz ze seryjn 106 czy crx-em cos zgarniesz ? Pozatym na wielu imprezach rozszerzyli klase od 1.6 do 2.5
ptaku - Pon 31 Mar, 2014

rabarbar: U nas wiekszosc imprez ma taki podzial na klasy:
K1 – do 903ccm
K2 – powyżej 903ccm do 1400ccm
K3 – powyżej 1400ccm do 1700ccm
­K4 – powyżej 1700ccm do 2000ccm
K5 – powyżej 2000ccm

Co do auta to fajnie byloby zaczac nawet w klasie K2 ale do SC sie nie zmieszcze a Pugi XSI to biale kruki.
Jesli chodzi o K3 to patrze na pugi 106, saxo, Civic IVgen, CRX i mysle ze tutaj do 8k mozna cos zdrowego kupic nawet jakos w miare przygotowane - przeciez to aut wizualnie nie musi byc idealem.
Klasa K4: to juz ciezszy temat bo zdrowej Astry bez dziur wielkosci mojej dupy nie da sie znalezc, sa jeszcze VAGi ale tez ciezki temat. Najlepszym wyborem bylo by CLIO ale z moim budzetem nawet jak bym naciagnal go troche to nikt mi do 9K nie sprzeda Clio ktore nie wymaga worka kasy na starcie.

Czasami lepiej kupic zadbana serie i ja po woli robic niz kupic cos co jest zajechane.

Kenet - Pon 31 Mar, 2014

Nie wiem czy poszukiwanie auta do nauki, pierwszych startów i w budżecie do 8 tys. można łączyć z chęcią wygrywania klasy czy chociażby walki o czołowe pozycje. W ogóle jeśli chodzi o naukę to nie ma co patrzeć na klasę tylko trzeba po prostu jeździć, nawet z evo/sti i się uczyć.
Anonymous - Pon 31 Mar, 2014

Kenet dobrze gada,dać mu wódki!!! a nie kurwa,lepiej nie dawac.....
Kenet - Pon 31 Mar, 2014

Przepraszam przepraszam, ostatnio pełna kultura była ;D
ptaku - Pon 31 Mar, 2014

Kenet: moze zle to sformuowalem wiadomo ze nie odrazu Rzym zbudowano ale zeby auto mialo jakis potencjal przyszlosciowy bo jesli to mialoby tylko jezdzic to kupilbym Poloneza. Jesli pojawilo by sie ciekawe auto jak np. compact 2.3-2.8 to tez bym kupil nie kieruje sie glownie pojemnoscia to ma byc auto for fun ktore bedzie w ciagu roku moze tylko na max 4 imprezach ( Praca 6tyg/6tyg poza krajem ) lub bede nim uciekal wieczorami z domu jak malemu zaczna wyrastac zabki. Najbardziej mi zalezy na tym aby to auto trzymalo sie kupy a nie za za rok bede musial polowe blach wymienic :)