Jakarti - Pon 14 Sty, 2013 turbinowi eksperci schładzaja turbo podczas odśnieżania (bo o tym przeciez artykul..)
Podobnie sytuacja wygląda w przypadku samochodów z silnikiem wyposażonym w turbinę. Przy takiej jednostce napędowej, po jeździe najlepiej chwilę odczekać przed wyłączeniem silnika, aby schłodzić turbinę. Za takie zachowanie kierowca też nie powinien otrzymać mandatu, gdyż jest ono uzasadnione.
ciekawe ilu kierowcow chlodzi turbine po normalnej jezdzie. oprócz naszego przełożonego, który chlodzi turbine w swojej Kii po zawrotnej jezdzie 70/h Kamill - Pon 14 Sty, 2013 Koledze wspomniałem kiedys że w ibizie chlodze po upalaniu. Teraz muszę czekać na niego koło minuty zanim wysiądzie, a jeździ też typowo emerycko . No ale jak fura pójdzie na allegro to będzie opis że chłodzona sprężarka i używane przez pasjonata marki Jakarti - Pon 14 Sty, 2013 no dobrze ale czy serio TRZEBA chlodzic te turbinki po przejechaniu 10km przez miasto zgodnie z przepisami?Kamill - Pon 14 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
no dobrze ale czy serio TRZEBA chlodzic te turbinki po przejechaniu 10km przez miasto zgodnie z przepisami?
No co ty. Na forum golfa albo kia pewnie znajdą się specjaliści którzy chłodzą i wolo ssące silniki kosmita - Pon 14 Sty, 2013
Cytat:
no dobrze ale czy serio TRZEBA chlodzic te turbinki po przejechaniu 10km przez miasto zgodnie z przepisami?
mi turbo timer trzyma 30s - 1min wlaczony silnik nawet po dosyc emeryckiej jezdzie, aczkolwiek to dosyc stary model i podobno nowsze już tak nie robiąMichał - Śro 16 Sty, 2013 wchodze na piratebay a tam reklamy lidla
ci to wiedzą gdzię się reklamować M - Śro 16 Sty, 2013
Michał napisał/a:
wchodze na piratebay a tam reklamy lidla
ci to wiedzą gdzię się reklamować
YYY Majku to może być tak że po prostu google Ciebie tak sprofilował i wyswietlił Ci reklamę lidla Michał - Śro 16 Sty, 2013 mi lidla ??!!!
NO FAKIN WAY
sprawdze jutro w robocie M - Śro 16 Sty, 2013 Mi by się wyświetliła reklama biedronki i wakacji w rembertowie Michał - Śro 16 Sty, 2013 Yarko - Śro 16 Sty, 2013 .Jakarti - Śro 16 Sty, 2013 zaciekawiliście mnie bo ja bym pewnie dostał co najwyżej bana..
tak czy siak, co jest trochę szokiem, na stronie lidl.pl nie ma kogów Google ani Gemius, które powinny być jeśli Michałowi miałaby się wyświetlić reklama Lidla na innej stronie przy pomocy remarketingu. wtedy, tak czy siak, taka strona musi być na liście zaakceptowanych serwisów.
w takiej sytuacji ktos musiałby po prostu puscic reklamę bezposrednio na serwisie lub zlecic to komus kto tam ją puscil i moze nawet nie wiedziec ze sie pojawia na piratach. a pozniej taki Tomson siedzi i klika i LIDL zadowolony
sporadycznie bo sporadycznie ale pojawiają sie maile od Klienta typu: znalazlem swoja reklamę na: nastolatkisex.pl albo ostrerzniecie.com.pl. w ostatecznosci przy demotach z przeklenstwami , przemoca itp i wtedy na mysl przychodzi jedno.. a skąd wiesz?