was79 - Pon 23 Kwi, 2012 Najgorsze jest, że żaden organ państwowy, pomimo licznych dowodów, nic z tym nie robi i jak widać nawet nie zamierza, tego procederu ograniczyćM - Pon 23 Kwi, 2012 A organ oddolny?Tomcat - Pon 23 Kwi, 2012
Nie wiem w jakim stanie jest teraz. Z drugiej strony nawet mimo tego, że auto ma mieszaną historię to jednak wiemy co się z tym autem działo przez znaczną część eksploatacji.
W sumie trafić na minimum 12 letnie auto o sportowym zacięciu z całą nieskazitelną historią jest raczej bardzo ciężko/niemożliwe.
Barejka napisał/a:
ciekawi mnie rowniez ten egzemplarz co o nim pisza cos strasznie tani
US'spec. Większość tych aut trafiało do PL w formie psa przemielonego z budą.
Ale obejrzeć można.martin.h - Pon 23 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
Najgorsze jest, że żaden organ państwowy, pomimo licznych dowodów, nic z tym nie robi i jak widać nawet nie zamierza, tego procederu ograniczyć
Ostatnio miałem taką sytuację na serwisie, przyjachała policja i spisała sprzedającego, a potencjalny kupujący miał mu wytoczyć proces Barejka - Pon 23 Kwi, 2012 co miałeś na myśli z tym psem?Maciusiowy - Pon 23 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
Myślę, że obecnego właściciela ktoś oszukał. Tak czy siak - gówniana historia jakich wiele.
fajne zdjęcie w ogłoszeniu tak swoją drogą Bart - Pon 23 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
co miałeś na myśli z tym psem?
chodzi o samochód poważnie uszkodzony w wyniku wypadkuAnonymous - Pon 23 Kwi, 2012