To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Sob 19 Sty, 2013

Sibu napisał/a:
Wolę jednak te "biedniejsze" skandynawskie kraje gdzie nie stać ich na sypanie czymkolwiek :faja:

gwoździami na przykład?

Sibu - Sob 19 Sty, 2013

Dokładnie, do tego dorzuciłbym jeszcze motyle, śliwki i wrzeciona kariokinetyczne.
Barejka - Sob 19 Sty, 2013

M napisał/a:
Kur.wa mać, przecież płacimy w akcyzie

placimy w ch*j tej akcyzy, a drogi powinny byc gladkie jak stol a latarnie powinny stac co 20 metrow z zarowkami po 500w, tylko gdzie ta kasa idzie od tych skoorwysynuf i zlodziejuf? Niech zaczna od siebie zlodzieje. Ide mieszac saletre z cukrem i kulkami z lozysk rowerowych i w poniedzialek na wiejska ruszam ;D

martin.h - Sob 19 Sty, 2013

W Chorzowie wogóle nie sypią :] Efekt to 30 rozbitych samochodów wczoraj na Chorzowskim odcninku DTŚ :D
Bonczek - Sob 19 Sty, 2013

Barejka napisał/a:
Ide mieszac saletre z cukrem i kulkami z lozysk rowerowych i w poniedzialek na wiejska ruszam ;D

Przy obecnym stopniu inwigilacji bałbym się napisać czegoś takiego w internecie, z obawy, że osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo tych osłów jest przewrażliwionym zjebem ;)

Anonymous - Sob 19 Sty, 2013

Huy z tym,zaryzykuje i pomoge Barejce
Bonczek - Sob 19 Sty, 2013

Milicja by się zdziwiła, że za wszystkim stoi Liroy :rotfl:
siema - Sob 19 Sty, 2013

Kuźwa, spokój mi tutaj ;D
Mucha - Sob 19 Sty, 2013

Ankieta jest ekstraklasa :)

"PYTANIE: Skoro poseł Żmijan chce opłat za korzystanie z dróg krajowych to przejazd na trasie Lublin-Chełm (ok 70 km) powinien kosztować:
- Nie więcej niż 6 złotych
- 12 złotych. Tyle mógłbym wydać
- Może sam poseł zaproponuje stawkę"

żadna z odp nie jest dobra ale może pocałujecie mnie w du.pę?

PiTT - Nie 20 Sty, 2013

no właśnie, to co się dzieje na ulicach to jakieś kuriozum i nie chodzi mi o stan dróg
popadało trochę śniegu czego finałem jest cała masa kierowców którzy totalnie nie odnajdują się w tych realiach... nie mówię tutaj o jeździe kaskaderskiej, ale o zwykłym poruszaniu
często spotykany obrazek przytkanego lewego pasa bo ktoś postanowił jechać nim 30 km/h
na serio powinny się mandaty sypać za takie zachowanie na drodze
na odcinkach gdzie można spokojnie jechać 50-60km/h blokują drogę bo za 4 skrzyżowania będą skręcać :wall:

Barejka - Nie 20 Sty, 2013

PiTT, policja polozy na to cos tam bo kierowcy jezdza przez to ostrozniej, a przy tej predkosci, wypadki sa nie grozne :P i tak stolica pod tym zgledem stoi lepiej niz siedlce ktore maja zaledwie 100tys mieszkancow. Nic a nic nie posypane, licza na to ze samo sie rozjezdzi lub zgarnie. Powinni odsniezac krajowa 2 co jest raczej priorytetem, a droga krajowa jeszcze bardziej zapadana niz ulice w miescie. Chca kasy, a nic od siebie nie dadza. Jakbym mial placic jeszcze za drogi krajowe to chyba tylko za takie, ze jak ruszamz pkt A wbijam 5 bieg i do pkt B nie zwolnie i nie bede zmuszony hamowac bo co chwile cos bedzie skrecalo gdzies tam
Barejka - Nie 20 Sty, 2013

Bonczek napisał/a:
Barejka napisał/a:
Ide mieszac saletre z cukrem i kulkami z lozysk rowerowych i w poniedzialek na wiejska ruszam ;D

Przy obecnym stopniu inwigilacji bałbym się napisać czegoś takiego w internecie, z obawy, że osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo tych osłów jest przewrażliwionym zjebem ;)

Nie wiem czy z tych skladnikow da sie zrobic cos wybuchowego, ale swieca dymna wychodzi zacna :] :]

anjas - Nie 20 Sty, 2013

Te kulki z lozysk dymia najlepiej
M - Nie 20 Sty, 2013

:lol2:

Bonczek - Nie 20 Sty, 2013

Apropo wypadków i ich powodów, bardzo lubię ten tekst ;)

http://wyborcza.pl/1,82949,6828746.html