PiTT - Nie 20 Sty, 2013 OC to pikuś w porównaniu do składki AC
nie wiem dlaczego niektórzy lubią przepłacać za OC skoro to i tak ubezpieczenie dla drugiego auta w razie kolizji
ale dobrze że kierowcy myślą także o szybkim i bezproblemowym wypłaceniu odszkodowania dla drugiej strony
myślę że 80% osób nie ma zielonego pojęcia co tak naprawdę kryje się pod pojęciem OC i idą np. do firmy X ponieważ chcą mieć święty spokój, ale jednocześnie słono przepłacić...
z AC to już zupełnie odwrotna sytuacja, tutaj warto jednak wybrać rozważnie M - Nie 20 Sty, 2013 odplynales od meritum Piotrek ƒmartin.h - Nie 20 Sty, 2013
Janusz napisał/a:
Cytat:
Ta połowa, taką rybę przy której trzeba dwa razy zakręcić w opór to obstawiam 99 % forum nie ma prawa jazdy
nie chciałem tego pisać bo bałem sie linczu
Och jak to wspaniale, że ten 1% jest z nami Czuję się taki zaszczycony Kenet - Nie 20 Sty, 2013 Zapomniałem, że licytowałem na aukcjach dla WOŚP - tak sobie przed chwilą sprawdzam i okazuje się, że w końcu polatam po Ułęży czymś szybkim
Jaram się PiTT - Nie 20 Sty, 2013 super, tym bardziej że pieniążki na dobry cel pójdą
szacun Pirania - Nie 20 Sty, 2013 oooo fajno!! zazdraszczam, strasznie jestem ciekawa wrażeń z jazdySibu - Nie 20 Sty, 2013
Będzie gdzieś wrzucony filmik z przejażdżki ?roj - Nie 20 Sty, 2013 o mistrz akcja!
czekam na relacje
Cytat:
- dodatkowo wygrana osoba będzie mogła wystąpić w stroju Stiga - mistrza nad mistrzami
na WOŚP 2018 będzie napisane pod tą aukcją
- dodatkowo wygrana osoba będzie mogła wystąpić w stroju Keneta - mistrza nad mistrzami Kenet - Nie 20 Sty, 2013 Na pewno, w warunkach jest napisane, że będą nagrywać GoPro, ale dla pewności wezmę swoje
Nie nastawiałem się na jakieś długie upalanie, ale zawsze będzie można powiedzieć Dziewulskiemu, "Fajny, dobrze mi się takim jeździło" Anonymous - Nie 20 Sty, 2013 Gratki,zdaj relacje jak było.Widziałem i chyba nawet wrzucałem tu tą aukcje,gdyby ten Ułęż nie był na koncu świata to pewnie bysmy sie licytowaliJanusz - Nie 20 Sty, 2013
martin.h napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
Ta połowa, taką rybę przy której trzeba dwa razy zakręcić w opór to obstawiam 99 % forum nie ma prawa jazdy
nie chciałem tego pisać bo bałem sie linczu
Och jak to wspaniale, że ten 1% jest z nami Czuję się taki zaszczycony
właśnie o tym mówiłem nikt nie powiedział kto jest tym 1% siema - Nie 20 Sty, 2013 Co do pomysłu zwiększania OC po otrzymaniu mandatu, uważam że tylko pogorszyłby sprawę. Każdy jeździłby -20km/h, a odnosząc się do artykułu wklejonego przez Bączka, stateczne baby z klapkami na oczach i tak wjeżdżałyby w pieszych przy pierwszej mżawce.
Jeśli dzięki płycie poślizgowej miałoby odpaść 50% dziadowskich kierowców- jestem za, nawet gdybym i ja był w tej grupie. Po prostu uważam, że nie każdy musi mieć prawo jazdy, kto się nie doszkoli może jeździć autobusem. Jeśli mielibyśmy takim testem wyciąć 99%- choć nie jestem przekonany- to taki szarpak jako jeden z elementów egzaminu na prawo jazdy jest jak najbardziej do ogarnięcia przez 90% forum: http://www.youtube.com/watch?v=yOX2jquJTbE.
A argument, że nie mają gdzie takich egzaminów przeprowadzać: fotoradarów też mają za mało, a za coś je stawiają. To niech zrobią przy każdym WORDzie 2 płyty poślizgowe- jedna na egzaminy, druga do wykorzystania przez szkoły jazdy.
Najgorsze jest, że świetnie zdaję sobie sprawę z tego, że realizacji takiego scenariusza nie dożyję.Jakarti - Nie 20 Sty, 2013 kurcze, fajne
chcialbym tak sprobowac. moze moglbym oddac prawko a jedyny sluszny kierowca by je utrzymal
zgodnie z komentarzami: pytanie tylko czy esp mieli wylaczone?bizon - Pon 21 Sty, 2013 plyta poslizgowa i zwiekszajace sie oc - jedno i drugie ma racje bytu.
nie zapoznawalem sie z regulacjami w usa, nie mniej jednak pamietam, jak brat mojej ex, ktory byl tutaj piratem drogowym, po wyjezdzie tam, zostal spacyfikowany w ein moment. szybciutko stracil prawko, sporo kasy do zaplacenia, raz go musial ojciec z aresztu odebrac - po kwartale, jak z nim rozmawialem, to wyczekiwal odbioru papieru jak gwiazdki a potem byle tylko nie przekroczyc predkosci. wiec jakas skutecznosc ten system ma.kosmita - Pon 21 Sty, 2013 Ciekawe:
http://frycz.pl.salon24.p...-my-ekofrajerzy