"Nie ma wspomagania kierownicy, hamulców, ABSu, napęd na tylną oś"
No ja bym sie bal jak nie ma hamulców...Kenet - Pon 21 Sty, 2013 Spoko, ogarnę. Moja druga Astra w momencie kupna też nie miała anjas - Pon 21 Sty, 2013 ktoś od nas zhackowa koleje mazowieckie?
to akurat nie z mojego studia - normalnie walnięte z netu.was79 - Pon 21 Sty, 2013 Strach się spotkać z Anjasem, bo od razu fot natrzaska Michał - Pon 21 Sty, 2013 No andrzej, to teraz masz pr.ze.j.e.ba.n.e na forum przez tego soniacza arssss - Pon 21 Sty, 2013 Panowie jaka trasa najlepiej jechac teraz do Warszawy z Katowic?Jakarti - Pon 21 Sty, 2013 zdaje sie, ze traso katowicko ( z Waszej strony pewnie warszawsko )Bart - Pon 21 Sty, 2013
arssss napisał/a:
Panowie jaka trasa najlepiej jechac teraz do Warszawy z Katowic?
Normalnie, przez Częstochowę. DK8 jest już prawie gotowa, od rozjazdu DK8/A1 droga na Warszawę jest gładka, skrzyżowania są bezkolizyjne i nie ma świateł/przejść dla pieszych. W dupie jest ostatnich 30km (mniej więcej od skrzyżowania z DK50) - stara gówniana droga z koleinami, światłami, skrzyżowaniami i tak aż do centrum stolicy.M - Pon 21 Sty, 2013 Zależnie od tego gdzie chcesz dotrzeć dobrą opcją może być w pewnym momencie przebicie się do A2arssss - Pon 21 Sty, 2013 Potrzebuje dojechac na aleje dzieci polskichM - Pon 21 Sty, 2013 O której godzinie będziesz jechał?arssss - Pon 21 Sty, 2013 Musze byc na 9 rano qiec myslalem zeby tak bardzo na spokojnie po 2 wyjechac