To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bart - Pon 21 Sty, 2013

jedziesz na chińskim skuterze?
arssss - Pon 21 Sty, 2013

Nie,jade z malym dzieckiem , po pieknie zmarznietej drodze, po dzisiejszym sypaniu sola, z 21pkt wiec kazde ograniczenie bede musial przestrzegac,a 9 to najpozniej jak moge byc.
dzik - Pon 21 Sty, 2013

http://www.youtube.com/watch?v=b8Sm6C8xEHY

Nagrane po pierwszej próbie parkowania i 15min wcześniejszego odśnieżania.
Czy autobusem nie jest szybciej?

Bart - Pon 21 Sty, 2013

Jeśli chcesz do Wawy jechać ze średnią 40km/h to naprawdę lepiej wybrać pociąg, po co się mają goście w ciężarówkach denerwować, a i parę godzin życia zaoszczędzisz.

Wedlug navi mam jechac 5 godzin, najpozniej moge byc na 9 a najlepiej zebym byl na 8 , wyjazd po 2 plus postoje ktore cholera wie ile razy sie zdarza,bo pasazerka ma 9 miesiecy to daje mi lekko 6 godzin jazdy. Wiec w sam raz.
Jakarti - Pon 21 Sty, 2013

spojrzałem gdzie jest dzieci polskich.. to jest po drugiej stronie wisły .. ja bym na warszawe o tej porze dał sobie co najmniej godzine.. a moze być mało.
w tej sytuacji lepiej zebys byl na przedmiesciach NAJPOZNIEJ o 7 to jeszcze jest jakas szansa na w miare plynny ruch. jak pojawisz sie w Jankach ok 8 to moim zdaniem nie ma szans zeby zdążyć na 9tą do Międzylesia.

jeśli jedziesz do centrum zdrowia dziecka to mam nadzieje, ze to nic powaznego.

Jakarti, dzieki wielkie!
Na szczescie teraz juz tylko kontrola:)

Chloru - Pon 21 Sty, 2013

arssss, nie wiem czy możesz sobie na to pozwolić ale najlepiej chyba pociąg + ewentualnie jakiś nocleg. Do Międzylesia jeździ kolejka miejska. Ze stacji masz do CZD 1,5 km.
Kamill - Pon 21 Sty, 2013

Dziękuję dobranoc
Cytat:
Według prognozy norweskiego serwisu yr.no przed końcem tygodnia temperatura w Warszawie może spaść nawet do minus 25 stopni. Prognozowana temperatura odczuwalna w niedzielę może wynieść aż minus 36 stopni.

kosmita - Pon 21 Sty, 2013

Do końca tygodnia jeszcze daleko, obstawiam, że będzie tylko -15 ;D
michool_vt - Pon 21 Sty, 2013

może być minus milion, byleby nie padał tak jak dziś marznacy deszcz.. chyba z 15min skrobalem warstwę lodu z przedniej i bocznych szyb
kosmita - Pon 21 Sty, 2013

To chyba u Was na południu, u nas elegancki śnieg pruszy :]
was79 - Wto 22 Sty, 2013

Dzisiaj po raz kolejny masakra w postaci auta skutego lodem. Odmrażacz do szyb tez nie dawał rady.
Rozumiem śnieg, ale deszcz przy minusowych temp :wall:

Jakarti - Wto 22 Sty, 2013

u nas od wczoraj zasuwa snieg. na niektorych, glownych! ulicach bylo wieczorem z 10cm sniegu :D mysle ze wladze miasta chca zglosic warszawe do olimpiady zimowej :D
mi - Wto 22 Sty, 2013

was79 napisał/a:
Dzisiaj po raz kolejny masakra w postaci auta skutego lodem.

no kuuuuurde - nawet mi nie przypominaj...