Misiek_lbn - Pią 30 Mar, 2007 kolega ma w lanosie 2.0 16v z opela, i ma ok 6.5 do 100... tyle że samochód wybebeszony na maxa, więc corsa z tym silnikiem bez odchudzania mogła by tyle mieć chyba BaRtO_206GT - Pią 30 Mar, 2007 Z rajdy.hoga.pl:
sprzedam WSZYSTKIE częsci do 206 XS spec. A6
elementy karoserii ( drzwi , szyby , zderzaki , lampy ) , zawieszenie ( szutr+ asfalt ) , silnik ( 155 PS 195Nm ) , skrzynia ( 13x59 ze szperą Quaife ) , felgi , koła , opony ( sliki, deszcze , szutry ) , fotele , pasy... JUST ASK !!!
cena: idealna
telefon: +48 600 355 200
imię i nazwisko: MPAC
adres:
województwo: mazowieckie
e-mail: mpac@tlen.plsaxorulez - Pią 30 Mar, 2007 znam go...
To Paciorkowski - ten co tak śpiewał na Bemowie i po chinsku mu pilot dyktował.
On ogólnie miał jakieś problemy z tym autem..saxorulez - Nie 01 Kwi, 2007 Ciekawy egzemplarz.. szkoda tylko tego tłumika LASER
Loko - Nie 01 Kwi, 2007 Ta Cliówka coś śmierdzi na kilometr. Niby napisane że pierwszy właściciel, kupiony w salonie, a to autko tak wyglądało w lipcu jak przyjechało do PL:
Niemy - Pon 02 Kwi, 2007 a skad wiadomo ze to jest to samo?Loko - Pon 02 Kwi, 2007 Rocznik, przebieg, miejsce sie zgadza, w jednym i drugim ogłoszeniu zdjęcie środka jest dokładnie to samo, no i tłumik laser, chyba starczy nox - Pon 02 Kwi, 2007 a miała takie ładne fele:(KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 ooo już wiem dlaczego nie podobają mi się clio sporty - bo ta fura powinna być tylko i wyłącznie czarna i na takich felach - kozak!Niemy - Pon 02 Kwi, 2007 sledczy Loko hehe
zbierasz wszystkie ogloszenia HH?M - Pon 02 Kwi, 2007 Loko dobry jest... klubowy detektyw Zawsze cos zwęszy dzik - Pon 02 Kwi, 2007
KonradMK napisał/a:
ooo już wiem dlaczego nie podobają mi się clio sporty - bo ta fura powinna być tylko i wyłącznie czarna i na takich felach - kozak!
Dziwne, ale ja mam dokladnie te same fele na swoim czarnym clio