ile razy zawiesiły się Wam już te super motorole? Kamill - Czw 30 Sty, 2014
Cartoon napisał/a:
rasta napisał/a:
Ciekaw o na ten filmik właściciele Isronóf
ile razy zawiesiły się Wam już te super motorole?
No mi sie nie zawiesiła ani razu, do tego kosztowała tyle co 4 pokrowce na iphona Cartoon - Czw 30 Sty, 2014 Czyli tylko Pirania ma non-stop jakieś problemy z tym telefonem?
Ps. Mnie srajfon kosztował 1pln Kamill - Czw 30 Sty, 2014 Naprawde czy tylko pozornie bo w abonamencie ?GeKo - Czw 30 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
Njusik z ostatniej chwili - dział mobile Motorola sprzedany własnie przez Google firmie Lenovo
Czyli można zapomnieć o aktualizacjach z czasem rasta - Czw 30 Sty, 2014 Teraz na żaden tel nie ma wsparcia na więcej niż rok. Mam tablet samsunga note 10.1 za ponad 2 klocki, urządzeniena jest na rynku może z 1.5 roku, jakiś czas temu update'owal sie na andka 4.2 i na tym koniec. Z drugiej strony nic mi w nim nie brakuje i za nowszym nie płaczę, bo wszystko co potrzeba jest i działa jak należy.
Cartoon, ani razu mi się nie zawiesił zero problemów.
Fakt u Pati po wgraniu się kitkat były problemy np. z sms'ami ale poresecie do ustawień fabrycznych wszystko wróciło do normy.PiTT - Czw 30 Sty, 2014 rasta, pamietaj o tym ze kazdy sprzet samsunga po mniej wiecej 3 m-cach jest warty ok 60% ceny poczatkowej
dla mnie to jest cos niesamowitego, co chwila nowy model ktory uwazaja za rewolucyjny a tak na prawde poza kupa kasy pakowanej w marketing niewiele w ich sprzetach sie zmienia
dla porownania bierzesz sobie takiego ipada 3 ktory jest juz wiekowy, ale nadal mozesz go sprzedac drozej niz "nowy" tablet samsunga... gdzie tu logika? rasta - Czw 30 Sty, 2014 Ja swojego nie zamierzam sprzedawac bo jest kozakiem i super mi sie go uzywa.rasta - Czw 30 Sty, 2014 O ile np. Galaxy S+, ktorego swoja droga kupilem od Ciebie po roku stal sie bezurzytecznym śmieciem bo tak go zamulily obecne super zoptymalizowane aplikacje, o tyle tablet dalej jest rakieta. BTW, na S+ niewiele stracilem bo sprzedal sie za bardzo dobra kase.