Od dyskusji o broni trochę śledziłem temat. Praktycznie tam nie ma tygodnia żeby komuś palma nie odbiła. Co rusz jakiś frustrat sięga po broń.Jakarti - Wto 22 Sty, 2013
Janusz napisał/a:
nie wiem czy to kogoś interesuje, ale prawie zgadłem
extra to jest
mysle, ze 100x lepsze niz trolejeMucha - Wto 22 Sty, 2013
"youtubasoarus 1 miesiąc temu
They should come up with a skin like that for summer tires to turn them into winter tires."
Kurde to jest myśl mi - Śro 23 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
100x lepsze niz troleje
do szkolenia na pewno, ale do zabawy jak z filmiku bez sensu dość...Jakarti - Śro 23 Sty, 2013
mi napisał/a:
do szkolenia na pewno
o to mnie chodziło
mi napisał/a:
ale do zabawy jak z filmiku bez sensu dość...
tutaj zwykły gumopał. można pobawić się troche bardziej z głową Bart - Śro 23 Sty, 2013 chyba lepiej mieć mocne rwd Anonymous - Śro 23 Sty, 2013 http://www.policja.pl/por..._2012_roku.html
Cytat:
Rok 2012 to kolejny rok, w którym spada liczba skradzionych samochodów. Jeszcze kilkanaście lat temu rocznie łupem złodziei padało około 70 tysięcy aut. W 2012 r. w sprawach o kradzież samochodu wszczęto 15 424 postępowania karne. Jest to mniej o 861 niż rok wcześniej.
Morał z tego taki, że studenci mają za dużo wolnego czasu a co za tym idzie wydatki na szkolnictwo wyższe są za małe...
Cytat:
Najczęściej samochody były kradzione z ulicy – 7 069 przestępstw oraz z parkingów – 6 761 przestępstw. Innymi miejscami popełnienia przestępstwa były:
Parking przy centrum handlowym – 216 przestępstw,
Z garażu - 195,
Giełda towarowa – 31,
Stacja paliwowa – 49,
Z autostrady, drogi expressowej - 47,
Ogródki działkowe – 32,
Z lasu - 30.
Zatrważająca jest ilość kradzieży przy których jest obecny właściciel (stacja benzynowa, expresówki i autostrady) ale z drugiej strony zobaczcie ile osobom (30) ukradziono auto jak korzystali z "usług" tirówek.
W chook tego kradną zefir - Śro 23 Sty, 2013 5 miejsce !! bizon - Śro 23 Sty, 2013 ja dopiero 8 znowu przegralem
Anonymous - Śro 23 Sty, 2013 7,ale biorąc pod uwage ilosc zarejestrowanych aut to pewnie jestem w ścisłej czołówceBart - Śro 23 Sty, 2013 Lepsze są statystyki ile samochodów się kradnie w stosunku do tego ile jest zarejestrowanych egzemplarzy konkretnego modelu. Co z tego, że ukradziono 182 pandy, jeśli jeździ ich po Polsce dajmy na to 100 tysięcy (= niskie ryzyko kradzieży), a takich np. leonów skradziono 272, ale wszystkich jest np. 5000 szt.Anonymous - Śro 23 Sty, 2013
Bart napisał/a:
Lepsze są statystyki
Są statystyki lepsze i gorsze... także tego mi - Śro 23 Sty, 2013 na dwoje babka wróżyła...Jakarti - Śro 23 Sty, 2013 no to jedziemy z Unią Lordowie http://wiadomosci.gazeta....Cameron.html#MT
czy to blef czy nie.. zgadzam się z tym, że w tym kierunku podąża "integracja"M - Śro 23 Sty, 2013 Referendum = demokracja
Posluchal sie Nigela w koncu