To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jakarti - Pią 25 Sty, 2013

siema napisał/a:
(poza pytaniami takimi jak podał Jakarti ;) )

pytania normalne chyba tylko po prostu bez czytania kodeksu na bieżąco nie pamieta sie takich rzeczy. ja nie pamiętam przynajmniej. pewnie jakbym miał już dziecko to bym wiedział :)
a np co do zimówek.. jak dla mnie to +/- 3 stopnie ale jak nie ma sniegów to zime bym przejezdzil na letnich :D

roj napisał/a:
każdy kto nie wie np. jakie prawko trzeba mieć na ciężkiego quada

zawsze sie znajdą takie "dziwne" pytania. tak czy siak to kodeks drogowy. tez bym nie wiedzial :D

roj - Pią 25 Sty, 2013

pykłem. chyba akurat trafiłem życiowe pytania bo miałem 71 na 74 pkt (jedno pytanie źle) 95,9%
ale to fart pewnie bo nie za bardzo ogarniam np. na jakich drogach można jechać z jaką prędkością.

mi - Pią 25 Sty, 2013

i ja pykłem, arsssssssssss ściemniał, bo wyszło mi 71/74 (chyba też w ten fotelik nie trafiłem). Niektóre pytania są z dupy, ale kurde - skoro tak se z kija klikając potrafię zdać - to nie jest wiedza z kosmosu; to powinien umieć starający się o prawo jazdy. A nie pamiętać, że jak się pachołek pojawi obok tylnego słupka - trzeba skręcić kierownicą o półtora obrotu.
M - Pią 25 Sty, 2013

+1
Przeszedłem ten test i moim zdaniem jego forma jest bardzo OK.

no to zastanawia procent zdawalnosci, ktory wynosi 10% :D
roj - Pią 25 Sty, 2013

może ten test został wrzucony w net właśnie dla takich jak my, co mają prawka, sprawdzą i powiedzą.. ee, wcale nie jest trudny, po co to biadolenie!?

a w rzeczywistości zupełnie inna baza pytań, i mechanizm losuje minimum trzy z kategorii hardcore absurd :D

kosmita - Pią 25 Sty, 2013

A ja nie zdałem :rotfl:
Wszędzie tak srali ogniem, że przez te filmiki to ludzie nie będą zdawać, a wg mnie są tendencyjne i jak się ma trochę pomyślunku to bez problemu można dobrze odpowiedzieć.
Poległem tylko na pytaniach z przepisów, bo jak ktoś zdawał prawko jakiś czas temu to tego zwyczajnie może nie pamiętać.

hehehe
e tam.
po prostu tutaj jest hothecz a inni sa gorsi :D

PiTT - Pią 25 Sty, 2013

w temacie choojowego parkowania przez moją smutną sąsiadkę...
musiałem wchodzić od stron pasażera, napisałem jej karną karteczkę
jak się nie poprawi to będę parkował tyłem centralnie pod samą kreską :)

ps. piękny maz na tylnej klapie :rotfl:

Pirania - Pią 25 Sty, 2013

nie wiem czego to wina, ale w połowie pytań przestało mi odpalać filmiki.
M - Pią 25 Sty, 2013

Alex to bardzo miły człowiek.
Anonymous - Pią 25 Sty, 2013

M, słabiutkie... oj słabiutkie :/ stać Cię na dużo więcej.
M - Pią 25 Sty, 2013

Przepraszam, dzisiaj jestem nie w formie.

Pirania napisał/a:
nie wiem czego to wina, ale w połowie pytań przestało mi odpalać filmiki.

pozniej sa pytania bez ilustracji filmowej :)

pP - Pią 25 Sty, 2013

PITT.. ja miałem taki sam problem, poszedłem do ochrony, zapytałem o numer mieszkania przypisany do danego miejsca parkingowego bo chcę pogadać w takiej a nie innej sprawie, po czym zapukałem do drzwi, grzecznie przedstawiłem sprawę. teraz z somsiadem jest haj faj :)

ps. nie był to Vłodek! :faja: