pytania normalne chyba tylko po prostu bez czytania kodeksu na bieżąco nie pamieta sie takich rzeczy. ja nie pamiętam przynajmniej. pewnie jakbym miał już dziecko to bym wiedział
a np co do zimówek.. jak dla mnie to +/- 3 stopnie ale jak nie ma sniegów to zime bym przejezdzil na letnich
roj napisał/a:
każdy kto nie wie np. jakie prawko trzeba mieć na ciężkiego quada
zawsze sie znajdą takie "dziwne" pytania. tak czy siak to kodeks drogowy. tez bym nie wiedzial roj - Pią 25 Sty, 2013 pykłem. chyba akurat trafiłem życiowe pytania bo miałem 71 na 74 pkt (jedno pytanie źle) 95,9%
ale to fart pewnie bo nie za bardzo ogarniam np. na jakich drogach można jechać z jaką prędkością.mi - Pią 25 Sty, 2013 i ja pykłem, arsssssssssss ściemniał, bo wyszło mi 71/74 (chyba też w ten fotelik nie trafiłem). Niektóre pytania są z dupy, ale kurde - skoro tak se z kija klikając potrafię zdać - to nie jest wiedza z kosmosu; to powinien umieć starający się o prawo jazdy. A nie pamiętać, że jak się pachołek pojawi obok tylnego słupka - trzeba skręcić kierownicą o półtora obrotu.M - Pią 25 Sty, 2013 +1
Przeszedłem ten test i moim zdaniem jego forma jest bardzo OK.Jakarti - Pią 25 Sty, 2013 no to zastanawia procent zdawalnosci, ktory wynosi 10% roj - Pią 25 Sty, 2013 może ten test został wrzucony w net właśnie dla takich jak my, co mają prawka, sprawdzą i powiedzą.. ee, wcale nie jest trudny, po co to biadolenie!?
a w rzeczywistości zupełnie inna baza pytań, i mechanizm losuje minimum trzy z kategorii hardcore absurd kosmita - Pią 25 Sty, 2013 A ja nie zdałem
Wszędzie tak srali ogniem, że przez te filmiki to ludzie nie będą zdawać, a wg mnie są tendencyjne i jak się ma trochę pomyślunku to bez problemu można dobrze odpowiedzieć.
Poległem tylko na pytaniach z przepisów, bo jak ktoś zdawał prawko jakiś czas temu to tego zwyczajnie może nie pamiętać.Jakarti - Pią 25 Sty, 2013 hehehe
e tam.
po prostu tutaj jest hothecz a inni sa gorsi PiTT - Pią 25 Sty, 2013 w temacie choojowego parkowania przez moją smutną sąsiadkę...
musiałem wchodzić od stron pasażera, napisałem jej karną karteczkę
jak się nie poprawi to będę parkował tyłem centralnie pod samą kreską
ps. piękny maz na tylnej klapie Pirania - Pią 25 Sty, 2013 nie wiem czego to wina, ale w połowie pytań przestało mi odpalać filmiki.M - Pią 25 Sty, 2013 Alex to bardzo miły człowiek.Anonymous - Pią 25 Sty, 2013 M, słabiutkie... oj słabiutkie stać Cię na dużo więcej.M - Pią 25 Sty, 2013 Przepraszam, dzisiaj jestem nie w formie.Jakarti - Pią 25 Sty, 2013
Pirania napisał/a:
nie wiem czego to wina, ale w połowie pytań przestało mi odpalać filmiki.
pozniej sa pytania bez ilustracji filmowej pP - Pią 25 Sty, 2013 PITT.. ja miałem taki sam problem, poszedłem do ochrony, zapytałem o numer mieszkania przypisany do danego miejsca parkingowego bo chcę pogadać w takiej a nie innej sprawie, po czym zapukałem do drzwi, grzecznie przedstawiłem sprawę. teraz z somsiadem jest haj faj