To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Sob 26 Sty, 2013

:lol2:
Anonymous - Nie 27 Sty, 2013

Na National Geographic właśnie zaczął się dokument "Katastrofa w przestworzach" o katastrofie lotniczej w Smoleńsku. Mam nadzieję, że obiektywny.
Młody Papież - Nie 27 Sty, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Na National Geographic właśnie zaczął się dokument "Katastrofa w przestworzach" o katastrofie lotniczej w Smoleńsku. Mam nadzieję, że obiektywny.

"M, do tablicy!"

Bart - Nie 27 Sty, 2013

:lol2:

:>
anjas - Nie 27 Sty, 2013

Oglądam. Reżimowa telewizja National Geographic w powiela kłamstwo smolenskie.
Vlodarsky - Nie 27 Sty, 2013

No i jak wrażenia ? Prawda czy Fałsz ? Była sztuczna mgła i bioprądy od Kaszpirowskiego czy nie ?
faldzip - Nie 27 Sty, 2013

Vlodarsky napisał/a:
No i jak wrażenia ? Prawda czy Fałsz ? Była sztuczna mgła i bioprądy od Kaszpirowskiego czy nie ?

Kurna, przegapilem, ale film i tak byl przeciez na zlecenie Putina, wiec nie ma co ogladac:
http://niezalezna.pl/3772...krycie-blogerki
:>

michool_vt - Nie 27 Sty, 2013

macierewicz juz jedzie im wpier..lic

Vlodarsky napisał/a:

Fakty z dwóch raportów i tyle. Nie ma co roztrząsać bo to trochę bardziej beletrystyka była niż dokument.

Dla mnie dobrym komentarzem jest wywiad z grudnia 2012:

http://www.tvn24.pl/kropk...iem,293097.html

anjas - Nie 27 Sty, 2013

Marka i widzowie National Geographic Channel
To już się skończyło! Tradycje i ponad stuletnia marka National Geographic Society zeszły na psy - dzięki żydo-komuszo-roSSyjskiej metodzie czystej manipulacji (nawet historycznej) i propagandy stosowanej od lat na NGC. Widzowie są ogłupiani beznadziejnymi żydowsko-komuszymi programami, robionymi na zamówienie określonych środowisk i powtarzanymi w kółko do obrzydzenia. A na terenie PRL BIS teraz "mendialna" histeria, czysto PO-lityczna! Takie propagandowe tuby, jak np. PO-rtale ONET i INTERIA, na czołówkach zachęcają do obejrzenia tego filmu - bo zbrodnicza "władziuchna" ma w tym PO-lityczny interes i obawia się s-PO-łecznego bojkotu! Argumenty o marce NGC TV to czysta goebbelsowska propaganda, robiona przez takich "ekspertów" jak osławiony Gebert!

anjas - Nie 27 Sty, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Dla mnie dobrym komentarzem jest wywiad z grudnia 2012:

http://www.tvn24.pl/kropk...iem,293097.html

z całym szacunkiem, ale nazwisko tego pana całkowicie go dyskredytuje.

a poważnie: byłem pod wrażeniem oglądając po raz pierwszy ten wywiad.
Jego ojciec też był bardzo mądrym człowiekiem.

M - Pon 28 Sty, 2013

:)
Cassis - Pon 28 Sty, 2013

Słyszałem że Discovery kręci specjalny odcinek "Prawda czy fałsz: Pogromcy mitów" o katastrofie smoleńskiej. :>
kamil - Pon 28 Sty, 2013

taki luźny materiał w sumie wyczerpujący temat :) Wszystko, co wiedziałem to na NG potwierdziło się.

Błedy pilotów
Błędy wieży kontrolnej
Sugestie z pokładu na temat "konieczności lądowania"

Jestem zadowolony i spokojny.