Mrozu - Śro 16 Maj, 2012 Został w Wawie? Bo nie wiem czy mój znajomy nie był przez chwilę jego właścicielem i przesiadł się w końcu do GTiR'aYarko - Śro 16 Maj, 2012
Mrozu napisał/a:
Został w Wawie? Bo nie wiem czy mój znajomy nie był przez chwilę jego właścicielem i przesiadł się w końcu do GTiR'a
został w Wawie, kolejny właściciel jeździł jeszcze z 8 msc, po czym go rozbiłMrozu - Śro 16 Maj, 2012 czyli to nie to auto co myślałem. szkoda auta, bo fajnie te VVL jadąMisiek_lbn - Śro 16 Maj, 2012 nie widziałem na żywo jak jechał yarkowy, ale miałem okazję zobaczyć jak warczy, zakochałem się wtedy w nim(nissanie, w yarku to od pierwszego spojrzenia )Janusz - Czw 17 Maj, 2012
anjas napisał/a:
nie wiem, za tanio, za drogo?
Większość to przewałka, ale taki focus za ponad 20 tysi to całkiem niezła cena
nie no tanio troche biorac po uwage rocznik + pakiet poza tym nie ma nr telefonu.
KarQ napisał/a:
Piszesz maila i dostajesz odpowiedź, że:
ktoś jest poza granicami państwa,
samochód jest gdzieś, jeśli chcesz po niego przyjechać to przelej zaliczkę na dane konto, żeby rzekomy właściciel nie wracał na darmo, aby pokazać auto.
Tak to mniej więcej wygląda. Oczywiście auto i właściciela można włożyć między bajki.
Pomuk się należy.
no i to by miało sens
anjas napisał/a:
Mój brat niedługo planuje sprzedać swojego focusa sedana chyba z 2007 r. 2.0 TDCI 136KM, wersja Titanum czy coś takiego, 80tys. przebiegu. Zapłacił chyba ponad 80 tysi a jak teraz sprawdziłem ceny to może ze 25 weźmie
iQ - Czw 17 Maj, 2012 Chyba to wysle do wlasciciela
Młody Papież - Czw 17 Maj, 2012 Bart, niezłe rodzyny wygrzebujesz Bart - Czw 17 Maj, 2012 się grzebie, się ma!Młody Papież - Czw 17 Maj, 2012 was79 - Czw 17 Maj, 2012 czasami jak wygrzebuje, a właściwie rwie rodzyny, to aż łzy lecąB-Rey - Pią 18 Maj, 2012 http://otomoto.pl/honda-c...-C24349976.html