PiTT - Pon 28 Sty, 2013 Kondziu prosił aby w jego imieniu napisać, iż zgadza się z powyższym w 110%
niestety obecnie w usa nie ma internetu więc kontaktujemy się za pomocą listówJakarti - Pon 28 Sty, 2013 chyba nie mowisz prawdy bo Kondziu jest prywatnym trenerem Michala teraz PiTT - Pon 28 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
chyba nie mowisz prawdy bo Kondziu jest prywatnym trenerem Michala teraz
o rly?
PiTT - Pon 28 Sty, 2013 chociaż ta bardziej pasuje
jest ŁAPA siema - Pon 28 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
chyba nie mowisz prawdy bo Kondziu jest prywatnym trenerem Michala teraz
Rozpisał mu dietę listownie. Po co drążyć temat!? M - Pon 28 Sty, 2013 Konrad Kox Kolonko arssss - Pon 28 Sty, 2013 M, mam takie pytanko,jak przenosiłeś firmę korzystałeś z usług jakiejś firmy ,która Ci w tym pomogła czy sam to ogarnąłeś?M - Pon 28 Sty, 2013 Trzeba zamknac firme tutaj a tam miec jakis znajomych z adresem, rejestrujesz cos ala dz. gosp. i masz 15Ł oplaty miesiecznej.
Według polskiego prawa jak przebywasz wiekszosc czasu na terenie pl to mimi ze firma w uk - podatek dochodowy powinienes odprowadzic w PL.arssss - Pon 28 Sty, 2013 pytam,bo czytałem TO i miałem nadzieję,że korzystałeś z jakiejś firmy i możesz coś polecic dzik - Wto 29 Sty, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vVnM8z1nX4k
GeKo - Wto 29 Sty, 2013 Przemiana adiabatyczna, W teorii ładnie wygląda.M - Wto 29 Sty, 2013 Jest gdziekolwiek info ze to dziala?M - Wto 29 Sty, 2013 was79 - Wto 29 Sty, 2013 Mamy tu jakiegoś specjalistę od przepływów cieczy?
Potrzebuje obliczyć prędkość przepływu w rurze przy danej wydajności zaworuJakarti - Wto 29 Sty, 2013 http://eurosport.onet.pl/...,wiadomosc.html
fajnie by bylo gdyby to doszlo do skutku. nie do konca rozumiem datę (pazdziernik) bo wtedy moze byc +20 albo -5. na dwoje babka wrozyla
nie wiedzialem, ze takie proby byly juz organizowane np w Nowym Jorku (wtf?) jest napisane, ze koszt wybudowania skoczni to ok 3 mln wiec przy 60k kibiców bilety pewnie kosztowałyby 100-150zł. tak czy siak fajna sprawa. liczę , ze sie uda to moze w koncu pojawię się na narodowym