Janusz - Sob 19 Maj, 2012 SVT to hamerykański odpowiedni st170, z tym ze jest kilka drobnych róznic w zawiasie typu grubośc staba i łącznik np (podobno), przez co drozej i bardziej kłopotliwie sie go u nas serwisuje. Ale to niech ptwierdzą forumowi specjalisci od fokNiemy - Sob 19 Maj, 2012
"Samochód nie dla każdego informuję z góry, że sam wybiorę kupującego.Nie chcę aby skończyła gdzieś na drzewie, jeżeli masz 18-19 lat to nawet do mnie nie dzwoń...."
M - Sob 19 Maj, 2012 Jak najbardziej rozumiem tego człowiekaB-Rey - Sob 19 Maj, 2012 Rozumiem to że nie chce dać takiego egzemplarza nieodpowiedzialnej osobie ale z tym "jeżeli masz 18-19 lat to nawet do mnie nie dzwoń...." przesadził. Może jest to marzenie jakiegoś 18-19 latka któremu ojciec da tyle. Chociaż z drugiej strony jak se na coś nie zarobisz sam to nie będziesz tego szanował.Yarko - Sob 19 Maj, 2012
M napisał/a:
Jak najbardziej rozumiem tego człowieka
a mnie dziwią i śmieszą tego typu teksty, po przeczytaniu czegoś takiego, na pewno bym nie pojechał po ten samochódM - Sob 19 Maj, 2012
Yarko napisał/a:
M napisał/a:
Jak najbardziej rozumiem tego człowieka
a mnie dziwią i śmieszą tego typu teksty, po przeczytaniu czegoś takiego, na pewno bym nie pojechał po ten samochód
Nie no tak, to było oświadczenie w stylu passłortjdm (sposób wypowiedzi)
Nie chodzi mi o forme a o dbałość o swój samochód nawet w momencie sprzedaży - chociaż i tak nie ma się wpływu co się będzie działo potem.siema - Sob 19 Maj, 2012 Jaki ma fantazyjny przebieg ustawiony ta Integra.Yarko - Sob 19 Maj, 2012
siema napisał/a:
Jaki ma fantazyjny przebieg ustawiony ta Integra.
wedle życzenia klejenta B-Rey - Sob 19 Maj, 2012 Jakbym jechał zobaczyć tą DC2 i ujrzał:
To bym się nie zdziwił M - Sob 19 Maj, 2012 Ale integrator to ma ładne zegary w porównaniu z moim śmietnikiem B-Rey - Sob 19 Maj, 2012 M, zrób tak jak markos M - Sob 19 Maj, 2012 Tzn mam dać Ci 10 warnów? B-Rey - Sob 19 Maj, 2012 Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz