to nie cultstyle ani vwzone ale przyjemnie to wyglada Vlodarsky - Czw 18 Paź, 2007 szybkie jest ? bo jak nie ma minimum 36KM z litra to nie jest szybkie... ja mam 82KM z 1,4 i jest szybko to się na tym znam !!!
Siema BestIa naprawdę ładna sztuka !!!!Anonymous - Czw 18 Paź, 2007 a ja mam 146 z litra heheh sorry ale sam bylem ciekaw i sobeie obliczylem
witamy witamy... ladna sztuka, teraz tylko wystarczy wlasciciela zaprosic do pisania, zeby nie okazalo sie ze zrobi temat i porzuci my chcemy slubu, szybki numerek bez zobowiazan nas nie interesuje. juz ps - Pią 19 Paź, 2007 Hehe - Jimek, dokladnie na to samo ujecie w TopGear zwrocilem uwage. Nawet napisalem o tym na innym forum Anonymous - Pią 19 Paź, 2007 Jak dla mnie jest szybki stosunek mocy do masy 5kg/1km skoro juz o cyferkach mowimy.Vlodarsky - Pią 19 Paź, 2007
BestIa napisał/a:
stosunek mocy do masy 5kg/1km
no i właśnie o stosunki nam tutaj chodzi najmniej, a bardziej o długotrwałe uniesieniaAnonymous - Pią 19 Paź, 2007
BestIa napisał/a:
Jak dla mnie jest szybki stosunek mocy do masy 5kg/1km skoro juz o cyferkach mowimy
nom... ciagle sie kwalifikuje dobrze sie dowiedziec to jak z tym stosunkami? Anonymous - Pią 19 Paź, 2007 stosunki pozytywne do konca :067: :DDDDAnonymous - Nie 21 Paź, 2007 No to i ja dodam 2 zdania do tej listy pamiątkowej
Witam wszystkich serdecznie mam na imie Janusz, i jako fan szybkich hothatchy w koncu postanowiłem sprawić sobie Sporta to juz 4 moje Clio ale nareszcie jedno z tych szybszych (czyt. jedno z tych w ktore opłaci mi sie pakowac kase
Autko ma juz pare latek, lista "do zrobienia" nadal jest opracowywana
ale jak sami widzicie nie jest z nim chyba tak źle
anjas - Nie 21 Paź, 2007 witamy!!!
ostatnio bardzo polubiłem sporty saxorulez - Nie 21 Paź, 2007 Witamy,
fajnie ze faza I, łatwiej dłubać
Ja tam zawsze lubiłem sportyanjas - Nie 21 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
Ja tam zawsze lubiłem sporty
ja w sumie też
a przynajmniej zawsze miałem dla nich respekt.Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 helou