To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kubas - Śro 11 Cze, 2008

:rotfl:
CHRZANEK - Śro 11 Cze, 2008

No cóż drogi w Bydgoszczy nie od wczoraj są takie... Nie mogłeś jechać chodnikiem ??
MoRToN - Śro 11 Cze, 2008

Dziś na toruńskiej widziałem 7mke z 2 kapciami od lewej strony... a wydawało by sie, że jest w miare równo :wall:
Mick - Śro 11 Cze, 2008

cale szczęście, że bardzo rzadko jeźdżę Toruńską bo jak tam wali na łączeniach... makabra...
Bartli - Śro 11 Cze, 2008

Od Bemowa można się tam nieźle rozpędzić(wcześniej oczywiście fajne zakręty przy Powązkach), jednak po zjechaniu z ostatniego wiaduktu można się naciąć na baaardzo głębokie koleiny :/
Anonymous - Śro 11 Cze, 2008

Onboard Kwiatka z Agapitu :lol2: cos apropos wczorajszych rozmow na RSie o słownictwie http://pl.youtube.com/watch?v=jFxcXFupj3w
Młody Papież - Śro 11 Cze, 2008

popierrrdoliło Cie...
Loko - Śro 11 Cze, 2008

Dobre pilot się chyba spiął :D
Młody Papież - Śro 11 Cze, 2008

ja czytałem, że podobno "spiął zwieracze"... ale nie wiem jak to faktycznie było
Anonymous - Śro 11 Cze, 2008

K.Kwiatkowski vel Kwiatek ogarnia niezle e30 i jezdzi naprawde ostro a poza tym jest mega przesympatycznym czlowiekiem :)
Loko - Czw 12 Cze, 2008

Dżon napisał/a:
ja czytałem, że podobno "spiął zwieracze"... ale nie wiem jak to faktycznie było

JA czytałem ze jednak rozluźnił ale wolał bym nie wiedzieć jak to potem było :rotfl:

Prezesiak - Czw 12 Cze, 2008

Zajebisty przerywnik :lol2:
Marek23 - Czw 12 Cze, 2008

Ja to mam szczęście do czarnych Saxo... We wtorek w Wawie widziałem bodajże Micka, a dziś w Kraku chyba też chyba czarne saxo od nas, wyglądały ślicznie. Niestey w pośpiechu więc nawet nie mogłem zagadać. A w drodze powrotnej okazało się, że nowe A6 2.7 tdi idzie jak mój pasek...
k-mart - Czw 12 Cze, 2008

A S3 zadnego nie spotkales?
:rotfl:

Marek23 - Czw 12 Cze, 2008

k-mart napisał/a:
A S3 zadnego nie spotkales?

Spotkałem cliówką 250 konne na rally sprincie i Twoim Willim w Lbn teżź jakieś... Skończyło sie masakrą, jak zwykle Ty mój misiu. W Wawie we wtorek widziałem tyle miśków, że szok. Spodobało by Ci się :rotfl: