kubas - Śro 11 Cze, 2008 CHRZANEK - Śro 11 Cze, 2008 No cóż drogi w Bydgoszczy nie od wczoraj są takie... Nie mogłeś jechać chodnikiem ??MoRToN - Śro 11 Cze, 2008 Dziś na toruńskiej widziałem 7mke z 2 kapciami od lewej strony... a wydawało by sie, że jest w miare równo Mick - Śro 11 Cze, 2008 cale szczęście, że bardzo rzadko jeźdżę Toruńską bo jak tam wali na łączeniach... makabra...Bartli - Śro 11 Cze, 2008 Od Bemowa można się tam nieźle rozpędzić(wcześniej oczywiście fajne zakręty przy Powązkach), jednak po zjechaniu z ostatniego wiaduktu można się naciąć na baaardzo głębokie koleiny Anonymous - Śro 11 Cze, 2008 Onboard Kwiatka z Agapitu cos apropos wczorajszych rozmow na RSie o słownictwie http://pl.youtube.com/watch?v=jFxcXFupj3wMłody Papież - Śro 11 Cze, 2008 popierrrdoliło Cie...Loko - Śro 11 Cze, 2008 Dobre pilot się chyba spiął Młody Papież - Śro 11 Cze, 2008 ja czytałem, że podobno "spiął zwieracze"... ale nie wiem jak to faktycznie byłoAnonymous - Śro 11 Cze, 2008 K.Kwiatkowski vel Kwiatek ogarnia niezle e30 i jezdzi naprawde ostro a poza tym jest mega przesympatycznym czlowiekiem Loko - Czw 12 Cze, 2008
Dżon napisał/a:
ja czytałem, że podobno "spiął zwieracze"... ale nie wiem jak to faktycznie było
JA czytałem ze jednak rozluźnił ale wolał bym nie wiedzieć jak to potem było Prezesiak - Czw 12 Cze, 2008 Zajebisty przerywnik Marek23 - Czw 12 Cze, 2008 Ja to mam szczęście do czarnych Saxo... We wtorek w Wawie widziałem bodajże Micka, a dziś w Kraku chyba też chyba czarne saxo od nas, wyglądały ślicznie. Niestey w pośpiechu więc nawet nie mogłem zagadać. A w drodze powrotnej okazało się, że nowe A6 2.7 tdi idzie jak mój pasek...k-mart - Czw 12 Cze, 2008 A S3 zadnego nie spotkales?
Marek23 - Czw 12 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
A S3 zadnego nie spotkales?
Spotkałem cliówką 250 konne na rally sprincie i Twoim Willim w Lbn teżź jakieś... Skończyło sie masakrą, jak zwykle Ty mój misiu. W Wawie we wtorek widziałem tyle miśków, że szok. Spodobało by Ci się