O ile np. Galaxy S+, ktorego swoja droga kupilem od Ciebie po roku stal sie bezurzytecznym śmieciem bo tak go zamulily obecne super zoptymalizowane aplikacje, o tyle tablet dalej jest rakieta. BTW, na S+ niewiele stracilem bo sprzedal sie za bardzo dobra kase.
no widzisz
w sumie moj ojciec przed chwila sprzedawal s2 bo sobie wymienil na s3... tez jest niereformowalny i nadal sie pograza w samsungu
mowi ze juz zna ten telefon i lubi... za chwile s3 bedzie warte tyle to iphone 4
co smieszne operatorzy chca jakies chore pieniadze ze s3... telefon ktory jest warty nieco ponad 1000zl na allegro u operatora kosztuje 150zl przy umowei na 26m-cy po 80zl netto kosmita - Czw 30 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
nowy model ktory uwazaja za rewolucyjny a tak na prawde poza kupa kasy pakowanej w marketing niewiele w ich sprzetach sie zmienia
Ja się nie znam, ale to chyba produkty Apple są z tego znane ? PiTT - Czw 30 Sty, 2014 nie sadze
wprowadzenie retiny do sprzetow apple pozamiatalo konkurencje i starszymi modelami
procki tez podobno mocniejsze
a to ze wyglad sie nie zmienia to akurat dobrze GeKo - Czw 30 Sty, 2014 kosmita, Chyba nie to miał na myśli.
Tylko dodatki w stylu.
- Nasz pierwszy iPhone nie ma BT.
-Nowy iPhone Dodaliśmy amazing rewolucyjną funkcję BT itp. pierdy.
Czyli coś co konkurencja ma od dawna, ale apple robi z tego wielki show.
A to że używany kosztuje więcej niż nowy Samsung, to chyba tutaj jest coś nie tak
Jedno czego nie odmówię appleowi, to jakość wykonania, przynajmniej to co do tej pory miałem w rękach, zawsze mi się podobało.PiTT - Czw 30 Sty, 2014 jakos jakoscia
ale moze tak to chwala bo po prostu to dziala a nie jest imitacja ktora co chwila wywala bledy i sie wiesza... iQ - Czw 30 Sty, 2014 Kolejna dyskusja o wyzszosci apla nad innymi PiTT - Czw 30 Sty, 2014 e tam, tego nie da sie rozwiazac, kazdy musi sam do tego dojsc, polecam miec 2 produkty dla porownania w uzytku codziennym
inaczej dyskusja jest totalnie z dupy iQ - Czw 30 Sty, 2014 Z tym kojarzy mi sie ten temat
siema - Czw 30 Sty, 2014 Jezu PiTT, ty fanboyu! GeKo - Czw 30 Sty, 2014 He he, w sumie racja IQ,
ale
Ja Pitt o jednym a ty o drugim.
Dla mnie apple to mistrzowie marketingu i manipulacji we wmawianiu ludziom że coś co inni mają od dawna u nich jest super innowacją.
A gadanie że działa? Na kij z żyłką i haczykiem też złowisz rybę, ale wygodniej jak wędka jest teleskopowa ma kołowrotek i spławik
Każdy musi zdecydować sam. PiTT - Czw 30 Sty, 2014 spoko, ja jestem moze zbytnio uczulony na partactwo i badziewie w ladnym opakowaniu
dlatego mimo wielu prob przejscia na druga strone mocy powracalem to do tego co mi najbardziej odpowiadalo faldzip - Czw 30 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
wprowadzenie retiny do sprzetow apple pozamiatalo konkurencje
Retina na tle konkurencji wypada słabo
iPhone 5S - 640 x 1136 pixels, 4.0 inches (~326 ppi pixel density)
Galaxy S4 - 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
iPad 5 (Air) - 1536 x 2048 pixels, 9.7 inches (~264 ppi pixel density)
Nexus 10 - 2560 x 1600 pixels, 10.1 inches (~299 ppi pixel density)
co nie zmienia faktu, ze Android podoba mi sie coraz mniej...PiTT - Czw 30 Sty, 2014 taa, papierowe dane do mnie zawsze najbardziej przemawialy
polecam wizyte w istorze z "najlepszym" wyswietlaczem na rynku i porowanie
ja na serio bym chetnie wymienil ten "przereklamowany" sprzet na cos tanszego... ale jakos na zywo te wszystkie rewelacyjne wynalazki zwyczajnie dawaly ciala
moze mam pierdolca na tym punkcie i zanim cos kupie to dlugo szukam, czytam, sprawdzam
a moze innym wystarczy tylko to co im sprzedawca powie + pokaze fajna ulotke z wyjebanymi parametrami rasta - Czw 30 Sty, 2014 Motorola Moto G ma lepszą rozdziałkę od Iphona